Рожище: Довідку про доходи для заповнення декларації можна отримати в електронному форматі

22 Лютого 2018, 17:18
3418

Фізична особа - платник податків, може отримати Довідку про доходи для заповнення декларації в електронному форматі.

Управління обслуговування платників ГУ ДФС у Волинській області інформує, що у рамках кампанії декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців на офіційному веб-порталі ДФС  в «Електронному кабінеті платника» функціонує сервіс «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб- платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді».

Запит для отримання відомостей про доходи формується виключно фізичними особами. Інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб- платників податків можна отримати у приватній частині (особистий кабінет) Електронного кабінету платника, з використанням лише електронного цифрового підпису фізичної особи.

Для цього необхідно:

 -    увійти до Електронного кабінету платника через офіційний веб-портал ДФС;

-     обрати відповідний акредитований центр сертифікації ключів (АЦСК);

-     обрати особистий електронний ключ, вибравши відповідний файл з електронного носія (USB – накопичувач, CD/DVD диск) або у відповідному каталозі на персональному ПК (Key 6.dat);

-   вказати пароль захисту на натиснути «Зчитати». Після того, як ключ буде успішно завантажено, натиснути «Увійти»;

-   обрати розділ «Заяви, запити для отримання інформації»;

-   обрати «Запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників  податків про суми виплачених доходів та утриманих податків для заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи/ декларації про доходи та витрати осіб, які звернулись за призначенням житлових субсидій».

У запропонованій формі запиту необхідно заповнити всі поля виділені блакитним кольором. Після заповнення натисніть «Підписати та надіслати» або «Зберегти чернетку» та «Підписати та надіслати».

 Якщо  при  заповненні  запиту  були  допущені  помилки  або  не заповнені всі обов’язкові  реквізити,  система  напише «Помилка»  та виділить рожевим кольором відповідні поля.

 Необхідно   виправити   помилки   та   знову   натиснути   «Підписати та  надіслати».

 Процедура підпису така ж сама, як і процедура входу в особистий кабінет.

 Далі система запропонує обрати спосіб отримання інформації.  

Наприклад: «Електронний кабінет». Відправлений запит можна переглянути у розділі «Вхідні/вихідні документи» в приватній частині особистого кабінету. Після обробки запиту до особистого електронного кабінету платника надходить повідомлення. Натиснувши на це повідомлення відкривається інформація про суми виплачених  доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, яка замовлялася. Інформацію можна переглянути, зберегти або надрукувати.

Слід зазначити, що відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді можна отримати за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.

Детально ознайомитись з Порядком отримання відомостей про доходи можна на офіційному веб-порталі ДФС, скориставшись сервісом «Електронний кабінет  платника» за адресою: http: //cabinet.sfs.gov.ua , а також у  Центрі обслуговування платників Рожищенського відділення Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області. Адреса: 45100, м. Рожище, вул. Кондратюка,1, тел.(03368) 2-12-51

Коментарі
22 Лютого 2018, 20:43
Цікаво, що задекларує цього разу ТИМЧАСОВО безробітний депутат Рожищенської міської ради Дулюк О.В.?
23 Лютого 2018, 10:47
Той довбень як кіт Матроскін-вуса,лапи і хвіст його документи .В Дулі буде задекларовано-глямурний шарфік з дирками-1шт;<br/>жовті штіблєти-2шт;<br/>комір від куртки який завжди піднятий для крутізни-1шт.
23 Лютого 2018, 10:56
Задекларуйте гарний настрій і відмінне здоров‘я. А то від довгого сидіння перед екраном настрій кепський і геморой в дупі
08 Квітня 2018, 00:18
Довідку про несудимість можна отримати онлайн ось тут http://salex-lcc.com.ua/dovidka-pro-nesudimist-rivne.html і ніякої крутізни, все просто і доступно ))
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024