У Рожищенському музеї презентували фотовиставку «Герої завжди з нами»

21 Лютого 2018, 20:28
4103

До Дня Героїв Небесної Сотні, 20 лютого, в Рожищенському районному історико-краєзнавчому музеї презентували фотовиставку «Герої завжди з нами». 

Пригадати буремні події чотирирічної давності зібралися учасники Революції Гідності, студенти, представники влади та члени громадських організацій району.

Відвідувачі мали нагоду почути спогади учасників Революції Гідності та ознайомитись із світлинами, що відображають події 2014 року, - про це йдеться на сторінці Рожищенського історико-краєзнавчого музею в соціальній мережі Facebook.

На виставці були присутні атрибути, які чотири роки тому використовували на Майдані, зокрема: камені з Площі Незалежності у Києві, бита та каска учасників Майдану, а також Прапор України з написом «Рожище». Окремо представлені світлини Героїв Небесної Сотні, які були вихідцями з Волинської області.

Про свою участь в Революції Гідності присутнім розповіли Андрій Серганчук, Олександр Петрук, Олександр Дулюк та Ігор Богун. 

«У цей день завдяки дару Олександра Петрука фонди музею поповнились такими предметами, як гумова куля (вона влучила у пана Олександра під час обстрілу Майдану) та камінь з Площі Незалежності.

Щиро дякуємо мужнім Героям за відстоювання нашої свободи та права жити у демократичній правовій державі. Вічна пам’ять «Воїнам Світла». Слава Героям України!», - йдеться у дописі.

Виставка діятиме до 25 лютого. Усіх охочих запрошують відвідати музей.










 

Коментарі
21 Лютого 2018, 22:54
Наташа молодець! Учись Войцехівна,це не до бібліотеки приліплюватись,як будто ти щось зними разом робила!!!
22 Лютого 2018, 02:49
Помиляєтесь шановний дописувачу. Я неодноразово була присутня на заходах,що проводила Надія Войцехівна. Останній напередодні Дня Злуки .І він був такого ж формату,як той що провела теперешня директор. Нічого нового я тут не бачу. Людина працює по накатаній дорозі,тому нема чого ганити ту,яка тут працювала стільки років.
22 Лютого 2018, 08:45
Це виняток з правил!
22 Лютого 2018, 10:51
Досить мити кістки Войцехівні! Досить! Так зробила жінка дурницю, за що поплатилася, але треба лишатися людьми. Ми ж всі живемо в одному місті, ходимо одними вулицями. Мабуть посміхаємося один одному при зустрічі, а паралельно, користуючись анонімністю обливаємо один одного лайном.
22 Лютого 2018, 12:53
Виставка досить хороша , достойна уваги використані вражає те, що використані єксплнати з місця подій, живим прикладом були очевидці та учасники Революції Гідносьті , наші земляки. Молодець так тримай Наталко і надалі. Ти себе знайшла. Прийдіть , подивіться і переконайтеся.
23 Лютого 2018, 21:49
При всій повазі до нового директора, до гарного початку роботи, але мадам пенсіонерко, може хватить срали лизати кому б то не було!!! "Вражає те, що використані експонати з місця подій"!!! Дійсно вражає!!! Ми ж говоримо про події 18 століття, в яких рожищани не брали участі!!! Де можна було взяти ці експонати!!! Віват!!! Вражає!!! То, пенсіонерко, називається лизала-лизала, аж мозоля натерла. Ідіотка, заберіть лапи від революції гідності! Ви не знаєте, що то таке!
27 Лютого 2018, 02:29
Ти особисто знаєш кожного Рожищанина і те чи приймав хтось з них участь у Революції гідності ? <br/>Обдовбане якесь, понакурюються і пишуть тут коментарі. <br/>Попередній коментар схожей на собачий понос, не зрозуміло що написано.<br/>Людина особисто відповідає за кожного рожищанина... браво...
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024