"Єднає всіх Майдан": відвідувачі дитячої бібліотеки пригадали трагічні події

19 Лютого 2016, 10:00
1357

Поки людина відчуває біль, доти вона жива. Поки людина відчуває чужий біль, вона — людина... Пам'ятаймо...
Два роки тому, під час революційних подій на Майдані влада розстрілювала свій народ. Тисячі поранених і майже сотню людей було вбито снайперами та бійцями спецпідрозділів міліції.

Про ці трагічні події під час інформаційної хвилинки "Єднає всіх Майдан" пригадали всі, хто прийшов учора у Рожищенську районну дитячу бібліотеку.

Діти переглянули фільми про Героїв Небесної сотні та про волинян, які загинули на Майдані під час Революції Гідності, познайомилися з книжковою виставкою "Майдан. Точка болю".
Загиблих Героїв діти вшанували хвилиною мовчання, пишуть бібліотекарі у групі вКонтакті.




Коментарі
19 Лютого 2016, 12:19
Цілком підтримую акцію. Та хотів би написати не про акцію, а в цілому про нюанс роботи бібліотеки, який особисто мені дуже не подобається, от там є компютери, це дуже добре - дитина має розвиватися, шукати інформацію в інтернеті, але чому ж тоді діти туди бігають ігри грати? це в чому вона розвинеться? Як правильно з танка стріляти, чи ножом терористів різати? Це непотрібство, ця ситуація ганбить назву закладу, хтось з керуючого персоналу повинен прослідкувати, щоб на навчальних компютерах навчалися.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39