Канава з водою на Грушевського загрожує містянам небезпекою

18 Лютого 2016, 15:05
2967

Публікація Район.Рожище Ставок у парку біля міськради чистити не будуть! викликала активне обговорення з боку читачів.

Згадали і те, в якому стані в цілому перебувають водойми в райцентрі, і те, що такої системи каналів, яка проходить через усе місто, немає в  жодному з райцентрів.

Такої системи каналів, яка проходить через усе місто, немає в  жодному з райцентрів.
Такої системи каналів, яка проходить через усе місто, немає в жодному з райцентрів.

А ще мешканці  багатоповерхових будинків по Незалежності, 22 та 24 звернули увагу редакції на небезпечну канаву поблизу їх будинків, яка впирається у вулицю Грушевського. На вигляд майже пересохла забруднена калюжа, втім, чаїть небезпеку...

— Минулого року, як прочищали труби, щоб навесні не було розливу води, біля труби викопали величезну яму, заввишки до 2 метрів, — розповідає рожищанка Аліна А. — Потім її просто залили водою. А зверху нічого не помітно. Маю двох діток — 6 та 3 рочки. Добре, що зараз самі гуляти не ходять. А як підростуть трішки... Канава не обгороджена нічим.

Дійсно, напіввисохла канава, зі зрізаним стовбуром дерева, вивернутими бетонними плитами в землі та двометровою ямою може стати для когось нездоланною перешкодою, особливо в темну пору доби. Тож мешканці прилеглих будинків переконані, що доречно було б огородити злощасне місце, аби уникнути травматизму.


Під водою - двометрова яма.
Під водою - двометрова яма.

У міській раді про канаву знають, однак конкретних прохань щодо її огородження від мешканців міста не надходило.

— Треба й справді перевірити, в якому стані та канава. Але до нас ніхто не звертався з проханням її обгородити. Обов’язково буде дана вказівка КП «Дільниця благоустрою», щоб виїхали і обстежили те місце. Будемо щось робити, раз такі скарги є, — прокоментував ситуацію Віталій Поліщук, заступник Рожищенського міського голови.

Що ж, будемо чекати перевірку та її результати. Шановні читачі, ми триматимемо вас у курсі ситуації.


2
Необгороджена канава становить небезпеку для дітлахів, які мешкають у будинках поруч.
Необгороджена канава становить небезпеку для дітлахів, які мешкають у будинках поруч.

 

Коментарі
18 Лютого 2016, 18:26
Комунальники хотіли як найкраще, а вийшло як завжди. По фото видно, що ця яма не лише є небезпечною, а й загрожує руйнуванню дороги що веде на подвір'я 22 будинку. Сам нещодавно бачив як на цьому місці (що на фото) тупцювало декілька дітлахів, добре, що лід тоді ще був міцний. На сесії міськради згадували цю проблему і є надія, що КП «Дільниця благоустрою» вирішить її якнайскоріше.
18 Лютого 2016, 19:24
Буде чудово, якщо депутати згадають цю проблему ще раз та проконтролюють її вирішення, щоб обговорення дало практичний результат!
18 Лютого 2016, 19:57
Судячи по публікаціям на цьому інтернет ресурсі, складається враження, що Рожище, це вулиця Незалежності і все… місто кінчилось, більш проблем нема. Я сам з Незалежності, але ж існують і інші вулиці.
18 Лютого 2016, 21:02
Олег, я тут знизу прочитав:<br/><br/>Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на емейл [email protected] <br/>або в рубрику «Рожищани інформують»
18 Лютого 2016, 21:15
Нє, ще є Грушевського. І все... місто кінчилось.<br/>А якщо серйозно, знаєте проблему - пишіть в редакцію! Критикувати найпростіше.
18 Лютого 2016, 21:23
Якщо мене цікавить якась проблема, я звернусь з офіційним запитом.
18 Лютого 2016, 22:29
Чудово, що ви такий свідомий... На жаль, не всі такі... і не всім допомагають офіційні запити.
18 Лютого 2016, 23:07
Я не намагаюсь ні в якому разі заплющувати очі на цю проблему, не намагаюсь вигородити владу, проблема є, її однозначно треба вирішувати, пока це не ввійшло в давність. Я немаю можливості пройтись по всіх вулицях і вказати на проблеми, я звернувся до Вас, редакторів, можливо і в не зовсім адекватній формі. Якщо, моя критика не справедлива, то вибачте.
19 Лютого 2016, 10:49
сайт, відповідно до назви, мавби висвітлювати новини району, а обмежився вулицями, яким має змогу пройтися редактор і комунальним підприємством
19 Лютого 2016, 14:38
варто було б іще з'ясувати звідки взялась в цій водоймі труба схожа на каналізаційну,яке її там призначення і призначення?
19 Лютого 2016, 18:08
свинарників кругом ставка менш будувати потрібно,в тому числі і мешканцям будинку №22.а то ставок самі засрали а по тому карауууул кричать
26 Лютого 2016, 17:08
Довбо*оби викопали, щоб зараз засипати. Просто нема слів. Ото треба дати лопату Поліщуку хай виправляє і гривнею наказати, ато роблять ху*ню за бюджет міста.
26 Лютого 2016, 17:29
А рожищанку Аліну А. не засмучує той смітник який розпочинається відразу після тієї ями, який зробили самі мешканці прилеглих будинків??? Це не засмучує і міського голову. Роботи там на декілька годин згребти і вивести сміття, води там немає. От приїхала зараз дільниця благоустрою на чолі з головнокумандуючим Крушевським, яму засипали і все, прибирати навіщо??? Двоє землю кидають, четверо стоять і ніхто сміття не бачить.... І буде воно лежати доки знов когось не засмутить і добрий міський голова вказівку дасть.
02 Березня 2016, 10:41
А давайте &quot; Район Рожище&quot; назвемо - &quot; Сторінка для обсирання Дільниці благоустрою або мера&quot; . Тому що наші люди дуже стали розумні і навчилися користуватися інтернетом! Сторінка була створена для людей, яких цікавить місто, події, а не для критики! І якщо вже хочете критикувати, то будьте ласкаві - підписуйтеся своїми іменами, а не вигаданими!
02 Березня 2016, 12:35
А хто ви такий,щоб називати людей д&quot;йобами??! Це такі ж люди,як і ви! Тільки ви свої дупи в офісах грієте,а вони працюють і в сніг,і в мороз! Писати всі вміють,маєте бажання зробити рідне місто кращим - лопату в руки і вперед!!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром