Рожищенська команда взяла участь у першому турнірі під егідою АДФ Волині

16 Лютого 2018, 10:40
1947

10-11 лютого, у смт Маневичі, відбувся перший у 2018 році турнір під егідою АДФ Волині.

Уже вкотре захід мав статус Всеукраїнського, адже крім колективів із районних центрів Волині в ньому брали участь колективи з інших областей. Турнір, ще до старту обіцяв бути надзвичайно цікавим, адже організатори створили дуже мотивуючу сітку проведення, - інформує прес служба АДФ Волині.

Спершу колективи були розділенні на чотири групи, далі, відповідно до зайнятих позицій, потрапляли до Кубку по своєму рангу, таким чином розігрувалися: «Bronze Cup»,  «Silver Cup» та головний трофей – «Premium Cup».


Вболівальники, котрі спостерігали за матчами, своїми емоціями «заряджали» не лише колективи з Маневиччина, але й гостей свого краю.

За підсумками відбіркових матчів, у фінальному поєдинку «Bronze Cup», зустрілися ФК «МанСіті» та ФК «Прайд». Обидва колективи неодноразово боролись за трофеї на районних змаганнях. Матч проходив у досить рівних умовах, обидва колективи мали рівні шанси на перемогу, але фортуна була на стороні  «МанСіті» – адже саме вони у підсумку матчу святкували перемогу з рахунком 4:3.

У фінальному поєдинку «Silver Cup» зійшлися «Respect» (м. Луцьк) та «Альянс» (м. Рожище). Ці колективи неодноразово зустрічалися між собою на майданчиках під егідою АДФ та знають на що здатен суперник. Слід відзначити вдалу гру голкіпера команди  «Respect» Ткачука Андрія, котрий неодноразово рятував колектив. Фінальний рахунок гри 6:4 закріпив перемогу лучан.


Матч за 3-є місце у розіграші головного трофею, «Premium Cup», проходив у досить спокійному ритмі. За бронзу боролися ФК «Маневичі» та ФК «Коршовець». Обидва колективи забивали досить курйозні, але водночас захоплюючі голи. Все ж колектив ФК «Маневичі» показав більш злагоджену та вищу за класом гру та святкував перемогу – 9:6.

У фіналі за головний трофей боролися ФК  «Оконськ» та  «ГазМяс» (м. Житомир). Команда  «Оконськ» є неодноразовим чемпіоном у турнірах під егідою АДФ Волині, а житомиряни, у свою чергу, здобували бронзу «Premium Cup – 2016».


Від самого початку ініціативу захопили футболісти з Оконська, але  «ГазМяс» зміг заспокоїти гру та завдяки досвідченим гравцям та відмінній реалізації на останніх хвилинах зрівняти рахунок. Як підсумок, основний час закінчився з нічийним рахунком 4:4, а долю головного призу вирішувала серія пенальті, де перемогу святкували гості з Житомира – 10:9.

«Турнір видався дуже цікавим та напруженим. Мені, як організатору, дуже приємно, що до нашого футбольного руху долучаються колективи не лише з районних центрів Волині, а й з інших міст України. Впевнений, що лише спільними зусиллями ми зможемо розвинути український футбол.

Щирі вітання колективу «ГазМяс», котрий заслужено здобув головний трофей турніру. Надіюся зустріти їх й на інших турнірах, котрі ми будемо проводити. Також вдячний за сприяння та підтримку у проведенні турніру директору місцевої ДЮСШ, впевнений, що це був не останній турнір на Маневиччині», зазначив Голова АДФ Волині Микола Озюк.

Асоціація дворового футболу Волині й надалі продовжуватиме розвивати аматорський футбол у різних регіонах Волинської області, зокрема на 2018 рік є плани провести турніри у м. Ковелі, Рожищенському, Ківерцівському районах.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024