Рожище: Сесія районної ради відбудеться 15 лютого

14 Лютого 2018, 14:35
4681

У четвер, 15 лютого, об 11 год, відбудеться двадцять дев'ята позачергова сесія Рожищенської районної ради сьомого скликання.

Відповідне розпорядження підписав голова районної ради Андрій Музика.

На розгляд сесії винести питання:

1. Про порядок денний двадцять дев’ятої позачергової сесії районної ради.

2. Про депутатські запити і звернення.

3. Про  організацію безоплатного харчування дітей у закладах загальної середньої освіти району.

4. Про призначення на посаду директора КУ «Рожищенський районний історико-краєзнавчий музей».

5. Про призначення на посаду директора КЗ «Рожищенський будинок дитячої творчості».

6. Про розпорядження голови районної ради, видане в міжсесійний період.

7. Різне.

Коментарі
14 Лютого 2018, 16:47
Шановні депутати,просимо вас розглянути роботу Рожищенського ПЖКГ.Що таке обслуговування будинку у квитанціях,і за що платять рожищани?
14 Лютого 2018, 17:14
а заробітну плату обслуговуючого персоналу в школах слабо переглянути!!!
14 Лютого 2018, 17:52
А хто претендує на директора БДТ
14 Лютого 2018, 17:56
До яких депутатів звернення? Рожищенське ПЖКГ перебуває в управлінні міської ради до них треба звертатись...
14 Лютого 2018, 18:39
а ви не знаєте в школі грижі надривають вчителі і директор.знов буде підвищення зарплпати а персонал нелюди
14 Лютого 2018, 19:06
Ну да, ставку підняли доплату за престижність зрізали в результаті - зарплата за січень менша ніж за грудень...
14 Лютого 2018, 19:34
престижність зрізали !! а за керівництво а за класи !!! шановні вчителі вам жити і не вмирати!!!
14 Лютого 2018, 19:49
престижність яка була в грудні, така і в січні!! а класне керівництво в канікули, в карантин, перевірка зошитів??? подякуйте, що платять в канікули за те, що ми не робимо!!!! будьмо справедливими до себе і до посторонніх. А прибиральницям нема\ чого плакати, не перетруджені, ще й діти як можуть прибирають!!
14 Лютого 2018, 22:07
да тільки ви перетруджені ви так навчаєте дитину .що уроки роблять батьки за .дітей бо ті нульові приходять .скажете репетиторів а чим вам упирям платити ми таких грошей не утримуєм.а ви сексоти кажете що тех працівник не перетруджується та за ваші зарплати можете туалети мити і класи.навчити не вмієте
14 Лютого 2018, 22:17
цілком згідна з * до попередньго* вчителі не перетруджуються!!!!! а за копійку і з патрахами зжеруть!!!!!
14 Лютого 2018, 22:33
Можна навчити того, хто хоче! А коли дитина цілий урок сидить в модних сучасних пристроях (які їм люб'язно презентували люблячі батьки), не привчена з дитинства до щоденної навчальної ( і не тільки ) діяльності, то тут не вчителя треба звинувачувати, а батькам спільно з вчителями варто виправляти ситуацію.
14 Лютого 2018, 22:35
А що роблять техпрацівники в школах.що діти прибірають класи.Я розумію.що треба дітей привчати до праці.але це вже нагльош.щоб діти все робили.а вони тільки чаї ганяють.
14 Лютого 2018, 23:23
На посаду директора БДТ Тарас Войтович рветься... <br/>Завтра буде видно чи потрібна була Революція Гідності!..
14 Лютого 2018, 23:27
А це нормально, коли порядок денний приймають в ході розгліду першого питання порядку денного. Без затвердження порядку денного не можна приступити до розгляду першого питання порядку денного!!!
14 Лютого 2018, 23:31
Сам хоч зрозумів, що сказав?
15 Лютого 2018, 00:22
чому немає критики на коментар щодо оплати праці в канікулярний період? за яке класне керівництво платяться гроші влітку? навіщо? що за абсурд? а зошити?
15 Лютого 2018, 00:45
а що такого тобі зробив Тарас Войтович? працював за Масалова, щоб прокормити сім&quot;ю?<br/>чи організовував різні молоджні заходи, на які ти ходило..<br/>здається мені, що до Революції Гідності ти маєш таке ж відношення як я до ПР!<br/>козел, хватить маніпулювати тут громадською думкою. не привязуйте вже хоть БДТ до політики! гризіться собі в РДА і раді скільки вам влізе, деструктив повний. уроди!
15 Лютого 2018, 09:57
підтримував владу партії регіонів постійно, а потім за наслідками діяння Тарасика і татуся декому з друзів условку припаяли. А Тарас просто так заробляв щоб прокормити сімю!!!!!!!! Ну а решта як там сказали уроди, напевно так і є. Сьогодні побачимо чи уроди чи не уроди, гідні люди підтвердять за що боролися і кров проливали і проливаємо.........
15 Лютого 2018, 10:24
Шановна Редакціє, велике прохання не видаляти та не модерувати коментар, писатиму правду, ніяких наклепів чи образ не буде!<br/><br/>Тарас Войтович не працював за Масалова, бо і Масалов сам не працював, вони використовували державну роботу як засіб збагачення, але якщо копнути в історію...<br/>У 2004 році найбільшим &quot;мобільним&quot; агітатором за Януковича був саме Тарас Войтович. Він постійно їздив, постійно висталяв портрет зека, роздавав листівки... У день самих виборів організував каруселі. За це його друг Буруля отримав умовний термін, а Тарасика батько витягнув прикриваючись окремими спеціалізованими медичними закладами... Це забули? Чи цього хтось не знав???<br/>Тарас постійно на керівних посадах, але цьому передувала важкий період навчання на істфаці, звідки його з періодичною стабільністю намагались вигнати за пянку, за прогули, за неуспішність... і знову тато розрулював ситуацію.<br/>Працюючи в пенсійному фонді Тарас напрацював своїми діяннями на як мінімум на звільнення і щоб цього не сталось тато пристроїв синочка в адміністрацію на керівну посаду... А чого варті постійні пянки в пенсійному з Гринюком??? Весь колектив обурювався і коли Тарас пішов - перехрестились!..<br/>Тарас як мабуть найбільш потребуючий отримав молодіжний кредит. Хтось чув за ці кредити? Хто їх отримував взагалі - про це хтось знає? Такі кредити дають раз у рік, ОБРАНИМ. Тарас ОБРАНИЙ в цьому плані, малозабезпечений, найбільш малозабезпечений з цілого району... і це при тому що він працював тоді начальником пенсійного фонду!.<br/>Забули як у 2012 році перед виборами Тарас організовував в Торнадо пянку для молоді на підтримку Партії регіонів?<br/>Забули, як &quot;брав за бари&quot; і шарпав Шварцкопа тільки тому, що треба було уступити посаду начальника управління праці Фандичу, як кричав, що Войтовичі і Масалови гремлять на всю область, забули?<br/>Забули, як Тарасику під хату тато за державний кошт зробив дорогу, поклав асфальт??? Чому ця дорога закінчується саме на хаті Тараса? Про це хтось не знає???<br/>Забули, як Тарасик у 2014 році після пянки в квадраті розбив службове авто і потім хутенько-тихенько усе &quot;порішав&quot;, ЗАБУЛИ???<br/>Хіба може людина з такими моральними якостями працювати на керівній посаді в БДТ? <br/>Взагалі на керівній посаді може він працювати, має моральне право???<br/>Де б не працював - постійні пянки-гулянки, суцільний розврат!!!<br/>То в чому деструктив?<br/>Глянемо, як відпрацюють Кузава та Музика старому Войтовичу, а заодно на скільки свідомі депутати і чи памятають за ідеали Революції Гідності...
15 Лютого 2018, 11:03
О, вже прийшли на роботу і пишуть )<br/>та ідеали Революції Гідності вже давно потоптані! І не треба спекулювати постійно цим! <br/>гляньте що робиться в районі! на керівництво виконавчої влади. одні дєвкі незамужні? це нормально?<br/>це нормально, що нівелюється повністю інститут місцевого самоврядування, що любе рішення оскаржується в суді? як можна навести порядок в районі, не говорячи вже про державу, при таких розкладах!?<br/>це нормально, що колишні члени ПР сидять в депутатах райради? назву тільки двох. про решту самі догадуйтеся: Тетяна Новосад, Галина Поліщук.. а ви про Тараса, який &quot;підтримував ПР&quot;.. <br/>чи перелічити людей, яким надавався молодіжний кредит і які зараз успішно працюють на чиновницьких посадах?<br/>вам дорога асфальтована стала поперек горла? а чи знаєте ви, що ці гроші взагалі не для нашого району призначалися.. то як краще було? дорога в Маневичах чи дорога в Рожище? ну нехай і до Тараса, але ж всі мешканці міста нею користуються, особливо &quot;вдячні&quot; сусіди.<br/>пянки-гулянки кажете - а як вам теперішній содом і гомора? нормально і морально? ну дивіться.. ви ж в нас суддя. <br/>а за 2004 рік - може й правда. Бог йому суддя. 14 років пройшло. Скільки води утікло.. змінився ж чоловік. та й не претендує він на керівну посаду в районі. А для БДТ зараз - це найкраша інвестиція. як не крути, а Тарас - це творча людина, і цього вже ну точно ніхто не оспорить. ну або давайте оберемо Марію Кметюк. давайте будемо укропам потрохи вже здавати район. <br/>як ви думаєте, керівник, який має власну неупереджену чітку і тверду позицію - це краще, ніж керівник, який буде слухати всіх і вся?? особливо дєвок 2 поверху РДА? Ну якось так.
15 Лютого 2018, 11:15
ржу нє могу Тарасик змінився
15 Лютого 2018, 11:26
як би не тарас про кого б писали!?!
15 Лютого 2018, 11:31
обираємо керівника який буде займатися дозвіллям наших дітей, і нам не всерівно хто і шо. задовбали пхає тато кругом, а горе дитина ніде не може втриматися, а висновок- працівник нікакій.
15 Лютого 2018, 11:49
читаю ваші коментарі і хочу запитати одне, не про Тарасика, не про Таньку яка до-речі сьогодні на сесії буде кіно робити знову, а про те що Мороз - друга людина в районі в партії регіонів - начальником пенсійного зараз - нікому око не муляє?<br/>те що стадіон розрили а гроші забрали назад на київ - взагалі досягнення №1!<br/>так дєржать таваріщі!
15 Лютого 2018, 12:03
а мороз в ато часом не був
15 Лютого 2018, 12:14
Для чого відбілювати Тараса? Тарас завжди крутився там, де крутилися гроші. Він підтримував ПР по переконаннях??? ЗА БАБЛО!!! Так і в НДП так і в Фронті змін - політична повія!!! Будучи все життя на державних посадах збудував такий будинок за зарплату??? БРЄД!!! За відкати з вікон!!!<br/>А щодо списку тих хто отримав молодіжний кредит - то надайте той список!!! Всім цікаво скільки таких прихвостнів як Тарас!!!<br/>На рахунок дороги - то точно відомо шо ті гроши мали йти на ремонт вулиці Шевченка в Рожищах, а пішли на вулицю Курбаса!!! Не треба брехати тут, татко &quot;порішав&quot;!!! І по вулиці Курбаса точно не всі мешканці Рожища їздять, якась може 100 частина, а по вулиці Шевченка - майже все місто - це обїзна дорога!!!<br/>Чи забули як Тарасик в адміністрації коли робив то бухав і такий бардак був шо огого!!!<br/>Шо змінилось? Як їздив пяний за рулем так і їздить!!!<br/>Як в гуртожитку жив то пяний гадив в коридорі - то то нормально?<br/>І чого ті кімнати в нього не забрали а віддав швагрове? Прихватізіровав!!!<br/>За мораль Тараса мовчіть, немає там такого нічого!!!
15 Лютого 2018, 12:16
Мороз двічі йшов добровольбцем і був в АТО, а ти де був, на дівані???
15 Лютого 2018, 12:38
я шо дурний в ато йти мене тато з мамою не пустить, я буду керовніком
15 Лютого 2018, 12:45
Новосадиха на заступники лізе і точно три девици з під одного джентельмана
15 Лютого 2018, 12:45
О. Почалося. Я в 2014 мороза вів з пенсійного за барки. А от хто ти?
15 Лютого 2018, 13:02
І всі твої досягнення? А на передову слабо? Чи тебе треба за барки?
15 Лютого 2018, 16:02
Отото в Рожищах посади дєрєбанять . То все Музика папєрєднік!!!!!! Приступніки ідуть до влади.
15 Лютого 2018, 17:58
влада постійно міняється і ми шапки міняєм.як в малиннівці тоді всі той режим підтримували а гнати вас всіх потрібно погоною мітлою а половину пересадити.вам би Лукашенка побачив би що б ви писали мабуть списки передачок.а в ато йти половина аритмія а в других одне яйце
15 Лютого 2018, 18:01
а в пенсійному завжди пили і без Тараса там керують свати .невістки.свекрухи.кава в 9 11 14годякщо срати .то всіх а Тарасу респект вміє вийти сухим з води
15 Лютого 2018, 18:06
з вашої обізнаності роблю висновок.що ви присутні на сесіях але там ви мовчали.а чому а знаю ви чмо сцикливе .то й зараз закрийте ротика .там потрібно було кричати а нам написати я такий то такий виступив проти .я герой а писати всі вміють .я простий трудяга в дві зміни на сесіях не буваю
15 Лютого 2018, 18:46
Ніхто не набрав голосів. Ні Кметюк ні Войтович
15 Лютого 2018, 19:07
Ого, скільки негативних коментів про Войтовича, а чому ніхто не пише що відбувались збори трудового колективу, що було голосування, що працівники підтримали Тараса Войтовича (та ще й з яким результатом!!!), а не сіру мишу кметючку
15 Лютого 2018, 19:46
чому про це вперше чуєм .керівник повинен бути як Тарас і пити і гуляти і грати і красти.а головне сухим вийти з води
15 Лютого 2018, 22:25
Сіра миша Кметюк має в рази більше порядності, ніж постійно пянючий фестиваль-Тарас.<br/>Ми обираємо керівника за якими принципами? Принципами моралі нехтуємо? Принципами добропорядності ігноруємо? Ми постійно пяне бидло і нам треба вожака-забулдигу, чи треба взірець для наслідуваності дітям в плані порядності?<br/>Не розвивайте діалог і не вписуйтесь за Тараса. Не заслуговує він на добре слово, аж ніяк!
15 Лютого 2018, 23:06
я знаю Войтовича з інтернету.але він ще й батько 3х діток не позортесь писаниною.хто не пє.мєнти гляділи Зустріч .вчителі біжать сховатись вРукавичку.совбез в квадраті з коханками.бібліотека бігла в первак.а бачите Войтовича.
16 Лютого 2018, 10:35
Час іде. Змінюється світ, змінюємося й ми. Кожна людина може кардинально змінити свої погляди на життя. Батько 3 дітей, людина, яку поважають і підтримують в колективі, розумний, креативний з великими організаторськими здібностями, що ще треба. Не пишіть гидоти, краще загляньте у свою душу, чи все там як треба, може то проста &quot;зелена жаба&quot;, або &quot;хоч не з&quot;їм, то понадкушую&quot;.
16 Лютого 2018, 13:38
А ви знаєте шо Муика,Матвійчук,Івашин- працівники райради теж брали в свій час молодіжний кредит?! І мирослав Максимюк з першой школи
16 Лютого 2018, 18:17
НЕ ТАК ТАРАСУ ВЖЕ ДІСТАЮТЬСЯ ПОСАДИ ЯК РАНІШЕ ПО-ДОГОВОРНЯКАХ.
16 Лютого 2018, 23:23
Не можна судити всіх однаково. Вчителі, які гарно і сумлінно виконують свою роботу, заслуговують високу зарплату, бо дають хорошу путівку у життя нашим дітям і закладають фундамент їхнього майбутнього, але ....так роблять далеко не всі!!!! Зокрема, мене як маму, чия дитина відвідує НВК #4 просто бісить одне явище в цій школі, а саме дуже слабеньке викладання англійської мови. Майже всі діти з нашого класу змушені ходити до репетиторів і це не випускний клас. Рівень англійської майже нульовий, за випускників не хочуть братися нормальні репетитори, бо кажуть, що не зможуть за рік виправити таку прогалину в знаннях. І тут питання: Чому????? Чому одні вчителі можуть навчити своєму предмету, а інші ні??? Чому я повинна платити 300 гривень в місяць репетитору, бо інакше моя дитина не буде встигати порівняно з іншими дітьми які ходять до репетиторів??? Гнати таких англічанок сраним віником, хай в садочок йдуть викладати. Ганьба!!!
18 Лютого 2018, 01:29
от тобі і на на *горизонті* 4 школа ато все 1ша та 1ша !!* англічани* 4 школи тримайтесь!!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024