Служба охорони припаркувала авто на «зебрі»

13 Лютого 2018, 20:27
5864

Незважаючи на значні штрафи за неправильне паркування авто, порушників вистачає навіть в центрі Рожища.

Тому рубрика «Без правил та культури» досі актуальна.

Фото з правопорушенням у спільноту АвтоАндони, що у Facebook, запостив Роман Г. Світлина дуже красномовна, адже авто припарковане прямісінько на пішохідному переході.


Коментарі під постом не забарилися. Одні засуджують водія, а інші - знаходять виправдання.


1



Шановні водії, правила дорожнього руху діють для всіх. Пам'ятайте, якщо ви хочете комфортно пересуватися на своїх автомобілях, дбайте про те, щоб було комфортно всім учасникам дорожнього руху. Так, так, і пішоходам теж. Зміни починаються локально, й саме з вас.

 

Коментарі
14 Лютого 2018, 01:14
Вчіть ПДД. Якщо розмітка стерта на 30% та більше - за дане порушення не можна карати. Старимновим поліцаям теж потрібно вчити правила, а не ... Страждати. Нехай пишуть протокол на дорожню компанію, яка відповідає за розмітку на цій ділянці. За ями на дорозі теж потрібно,щоб писали, а не лише на простих людей аби план виконати.
14 Лютого 2018, 01:17
Ви спочатку вивчіть питання про яке пишете і лише тоді строчіть статті!
14 Лютого 2018, 01:29
Там окрім розмітки є знак "пішохідний перехід" він теж нічого не означає? І турок то ви, чи ти))) Бо яке падло дало таким права, то не зрозуміло!!
14 Лютого 2018, 01:31
якщо на дорозі сніг, то всьо? Для тебе не існує ні знаків ні розміток? Ти но полистай правила ПДР, а тоді свій рот відкривай
14 Лютого 2018, 01:34
то людині поліція на хвіст передній наступила, от він до всіх новинок клепає "За ями на дорозі теж потрібно,щоб писали, а не лише на простих людей аби план виконати". Піди тай розбирися з тими хто тебе образив, бо вже дістало те скавунчання недолугої людини. Власне !Я"тільки в коментах може висказати. Безхребетне
14 Лютого 2018, 10:20
підіть подивіться як паркуються депутати біля міськ ради
14 Лютого 2018, 10:48
1. &quot;12.4. Зупинка забороняється:<br/><br/>на пішохідних переходах і ближче 5 м перед ними;&quot; ---- де на фото знак &quot;пішохідний перехід?&quot; Я думаю, до знаку там більше ніж 5 метрів. <br/><br/>2. Дорожня розмітка стерта на 70-80%.<br/><br/>Для крикунів: водій юридично нічого не порушив і зсиляючісь на норму закону та госту розумний поліцейський не випише постанову на водія, а випише припис на дорожню службу. <br/>Ви хочете жити в тюрмі де вас даї-поліцаї лише карають - це ваше бажання вже здійснено в Україні, а я хочу щоб поліцейські не лише карали порушників (що дійсно потрібно робити, якщо людини порушила), а і дивилась за знаками, розмітками, ямами, ... і хоча б періодично виписувала приписи організаціям які відповідають за ті чи інші ділянки дорожнього руху. <br/><br/>Надіюсь, що суспільство в Україні до росте до того рівня розуміння, що поліція на дорозі - це впершу чергу безпека дорожнього руху. Що поліцейські мають воювати з дорожньою службою та комунальщиками заради безпеки на дорозі. Поки я цього не бачу, а навіть навпаки: стану біля ями та суцільної лінії і буду штрафувати водіїв за об'їзд ями в якій колесо можна залишити, ... не знаючі норм закону люди як телята погоджуються з протоколами і платять штрафи. <br/>Вожу дитину в школу і біля шкали є чіткий пішохідний перехід на якому одна за одною стають машини і ніразу не бачив там &quot;нову&quot; поліцію. Мені здається вони не навчились вибирати пріоритети, що дійсно важливо для безпеки руху стояти в кущах, за поворотом або, на дорозі на якій яма на ямі, але є суцільна лінія чи оберігати наприкала дітей які йдуть до школи. <br/>Перепрошу! Згадав! Одного разу мене чуть не збив поліцейський (можливо гаїшник (не розгледів)) на службовому авто на пішоходному переході біля щколи який привіз дитину на навчання. <br/><br/>Якось так я бачу. Подивіться, як за кордоном працюють поліцейські і що в них на першому місці - благо ютуб відкритий для всіх. Мої спостереження: Якщо ти щось незначне порушив - тебе попередять. Якщо щось суттєве - тебе заламають. Якщо ти втікаєш від поліції - поліція не буде жаліти службові авто та зупиняти пересічні автомобіля для зупинки порушника.... (останнє так робили частенько гайці за поліцією поки не помітно)
14 Лютого 2018, 10:58
Шановні, можу лише подякувати вам за відвагу і самопожертву. Я надіюсь вас більшість. Я з не чуток знаю про ваші зарплати, витрати на роботу (напевно лише в Україні поліцейський має за власний кошт придбати для себе ручку, ..., ..., можливо навіть заправити службовий автомобіль) ви так довго не протягнете. Для зміни вам потрібно об'єднуватись і виходити на страйки. Щоб вам підняли заробітну плату і забезпечили всім необхідним для роботи. Якщо будете мовчати - всі що залишаться на роботі переростуть в стару ДАЇ :)<br/><br/>На голому ентузіазмі не протягнете довго. Успіхів вам ;)
14 Лютого 2018, 21:03
Значні штрафи? Ч. 1 ст. 122 штраф 255грн, не смішіть що вони значні, навіть 10 літрів бензину не купиш
28 Лютого 2018, 23:20
А коли по Шевченка буде знак на перехресті ?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024