Рудня: Вшанували афганців та воїнів-інтернаціоналістів

12 Лютого 2018, 13:00
3672

Руднянці вшанували воїнів-односельців, учасників бойових дій на території інших держав.

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 29-ї річниці виведення військ з Афганістану в Будинку культури села Рудня, за підтримки завідувачки бібліотекою Галиною Забокрицькою, відбулась година пам’яті «Ціна чужої війни».

Хвилиною мовчання присутні вшанували тих, хто віддав своє життя в запеклих боях і залишився вічно молодим в афганських горах.

З побажаннями добробуту, миру та віри в світле майбутнє до глядачів звернувся воїн – інтернаціоналіст, мешканець Ольганівки Святослав Чернецький.

1

До болю в серці щемливі вірші, патріотичні пісні та зроблені власноруч подарунки презентували афганцям учасники гуртка художнього слова, дитячо-вокального гурту « Світанок» та клубу за інтересами «Джерельце».

1

«Ця війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. І вона назавжди залишиться для нас уроком. Незважаючи ні на що, потрібно завжди пам’ятати людей, які чесно виконували свій громадянський обов’язок, залишалися вірними присязі до кінця», - закликали присутніх у залі односельчан ведучі заходу Світлана Михальчук та Максим Клімчук.

1

1

Олена Зінчук

Коментарі
13 Лютого 2018, 14:17
Щиро вдячні за те,що памятають нас героїв.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024