8 лютого: День народження святкує доброволець Микола Габдулхаков

08 Лютого 2018, 00:01
4253

8 лютого День народження святкує доброволець, автор та виконавець пісень – Микола Габдулхаков (Svojak) з Вітоніжа.

Нехай над Вами, Миколо, завжди буде мирне небо, поруч - надійні друзі, а родина буде надійним тилом, де панує затишок та злагода.

Бажаємо міцного здоров’я, стійкості та сили, натхнення та творчої наснаги. Нехай реалізовуються плани та задуми, а Ваш ангел-охоронець оберігає Вас щохвилини.

Якнашвидше повертайтеся з перемогою додому і нехай Господь загоїть рани, які лишила на серці війна.

Добра Вам, удачі, любові та щастя!

2

Також читайте: Автомат, аптечка і берци: рожищенський репер sVoяk показав «Край світу» «Я 1 з 93%», - доброволець з Вітоніжа записав новий кліпДоброволець з Вітоніжа переконаний, що Україні треба шукати лідера націїДоброволець з Вітоніжа записав власний кліпДоброволець з Вітоніжа показав в яких умовах народжуються пісні на Сході, «Нажився вже в шоколаді»: Микола Габдулхаков записав новий кліп.

День Ангела святкують: Аркадій, Іван, Йосип, Ксенофонт, Марія, Семен 

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Преподобних Ксенофонта, дружини егo Марії і синів иx Аркадія та Іоанна.

Погода: 0..-2 °C, обложний сніг, туман, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 8 лютого вшановується пам’ять преподобного Ксенофонта і дружини його Марії. У минулі часи передбачати погоду нашим пращурам допомагали миші: якщо на Ксенофонта вони вилазять з-під снігу, слід чекати відлиги.

У давнину цього дня побоювалися заметілі, оскільки вона вказувала на поганий урожай майбутнього року: «Заметіль на хати — будуть погані харчі».

Коментарі
08 Лютого 2018, 18:35
З дем народження тебе Миколо.
08 Лютого 2018, 19:50
Вітаю!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024