Ворончин: Михайлові Павловському передали електроскутер

06 Лютого 2018, 11:33
2460

Рожищенський соцзабез забезпечив Михайла Павловського з Ворончина електроскутером.

Ми писали про Михайла Павловського в матеріалі «Майже 20 років по ворончинській багнюці на саморобному інвалідному візку, де розповідали про важку долю, яка випала молодому чоловікові. На той момент Михайло найбільше потребував електроскутера для комфортного пересування.

Ще у жовтні головний спеціаліст відділу у справах ветеранів, інвалідів та персоніфікованого обліку Управління соцзахисту населення Рожищенської РДА Олександр Мазелюк, розповів журналістам Район.Рожище про те, що для Михайла замовили крісло колісне з електроприводом.

Наразі електроскутер уже передали чоловікові. Про це йдеться на сторінці Управління соціального захисту населення Рожищенської РДА.

«26 січня по базам прийшла ствердна відповідь на отримання засобу пересування - скутера для Михайла Павловського. На разі, даний засіб пересування уже в Михайла. Управлінням соціального захисту населення Рожищенської РДА виконано лише необхідне та першочергове для Михайла. Це його заявка на засіб пересування. Сподіваємось, що ЗМІ, місцеві активісти та просто не байдужі люди, не залишуть на одинці хлопця і будуть всіляко йому допомагати», - йдеться в повідомленні.

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024