«Нажився вже в шоколаді»: Микола Габдулхаков записав новий кліп

04 Лютого 2018, 19:30
4774

Доброволець Микола Габдулхаков (Svojak) з Вітоніжа записав кліп на власну пісню «Твоя країна».

«Накипіло! Безмежна вдячність за зйомку та монтаж Bogdan Orlyk!», - написав боєць на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook

Трек, за словами Миколи, з'явився саме зараз, бо прийшов на те час.

«Він як нагадування про те, що маємо гарну країну, за яку варто боротися. Нагадування про те, скільки вкладено в боротьбу задля майбутнього України. Та нагадування нашій владі, що вони роблять далеко не те, що потрібно! Ну, і загалом, щоб освіжити деяким людям пам'ять...» - прокоментував Микола.

«То твоя країна, непереможна, єдина, країна мила, де разом ми – справжня сила. Мати народила патріота, країни своєї дочку любиму й сина. Ми нерозділимі, бо гаряча кров тече українців справжніх в наших жилах. Єдність наша сила, ми живемо, й навіки живе країна наша мила!» - зізнається в любові рідній Україні справжній патріот і захисник. 

Також дивіться: Автомат, аптечка і берци: рожищенський репер sVoяk показав «Край світу» «Я 1 з 93%», - доброволець з Вітоніжа записав новий кліпДоброволець з Вітоніжа переконаний, що Україні треба шукати лідера націїДоброволець з Вітоніжа записав власний кліпДоброволець з Вітоніжа показав в яких умовах народжуються пісні на Сході.

Коментарі
05 Лютого 2018, 10:37
Мене тепер цапанула. Молодець.......
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024