«Слухайте рідне, любіть музику — відчувайте серцем!»: в Рожищі відіграли святковий концерт

14 Лютого 2016, 11:54
2150

13 лютого всіх закоханих і не тільки в будинку Просвіта розважав концерт  до дня Св. Валентина в  під гаслом: «Слухайте рідне, любіть музику — відчувайте серцем!» Організатором виступило культурне об'єднання"Art Life".

Чудовий настрій та святкову атмосферу створювали ведучі дійства Аня Галюк та Віталій Богомаз, а також гості концерту.

3

Розпочав  подорож у світ кохання та музики Сергій Янішевський. Під гітарний акомпанемент він «розігрів» зал виконанням пісень про кохання. 

1

2

 

Потішила захопливим співом публіку граціозна та життєрадісна, молода вокалістка з міста Луцьк, Паламарчук Даурія. Вона нагадала що бути коханими та дарувати радість – найбільше щастя та головний обов’язок закоханих.


1

 

Приємною несподіванкою для публіки став виступ запального Andy Rey.

1

1

 

"Art Life" підготувало для гостей дійства багато сюрпризів. Під час невеличкої перерви ведучі оголосили конкурс «Передай серце», правила були такі: сердечко рухається по залу, і коли лунає сигнал «СТОП» , людина в якої опиняється символ кохання повинна зробити зізнання в коханні чи щось побажати присутнім. Учасники гри отримали несподівані смачні подарунки .


 

 Не оминула своєю увагою Рожище Наталія Покора - драйвова і талановита дівчина зі Львова. Чарівним співом нагадала, що життя без кохання однотонне.

2

На завершення – вибуховий десерт, а саме виступ  популярного гурту «Корінь Мандрагори».  Хлопці просто підірвали зал та показали справжню силу українського року.

1

1


 

Фіналом цього культурного дійства була презентація кліпу на пісню «Місто твого життя», яку виконали Аня Галюк та Віталій Богомаз. Символічне признання в коханні до свого рідного міста, де головними акторами стали самі рожищани , а декораціями - наше місто .

Свято вдалося на славу! Гостей та глядачів переповнювали позитивні емоціі та хороший настрій.


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024