Умови оплати за харчування дітей у садочках райцентру не зміняться!

02 Лютого 2016, 17:50
2447

Сьогодні на черговій сесії Рожищенської міської ради обговорювалось питання харчування дітей в дошкільних дитячих закладах міста.

— Цьогоріч законодавство дозволяє органам місцевого самоврядування підняти відсоток оплати аж до 100%. Ми прийняли рішення не змінювати умови. Досягнули домовленості з керівниками ДНЗ міста, що частка проплати залишиться на рівні минулого року — 60%, — каже начальник відділу бухгалтерського обліку і фінансової звітності Ірина Попова.

При нормі харчування на одну дитину до трьох років у розмірі 11 гривень в день батьки повинні сплачувати 6,60 грн., а для дітей від трьох років — у розмірі 15 грн. — 9 грн.

На 100% звільняються від плати за харчування: діти-інваліди, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою, діти працівників внутрішніх справ, батьки яких загинули під час виконання службових обов'язків, діти із малозабезпечених сімей (у яких сукупний дохід на кожного члена сімї за попередній квартал не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму), діти загиблих в АТО військовослужбовців, діти учасників АТО, діти тимчасово переміщених осіб з Донецької та Луганської областей.

Наполовину менше платитимуть багатодітні батьки, які виховують троє і більше дітей.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024