Водія рожищенської маршрутки оштрафували за порушення ПДР

04 Січня 2018, 16:00
7041

Винесли постанову на водія автобуса, який порушив ПДР.

Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції Волинської області в соціальній мережі Facebook

«Друзі, чимало Ваших скарг і дописів стосуються дуже поширеного правопорушення, коли водії, особливо близько 9 години ранку, повертають з вулиці Ковельської на Набережну зі смуги, призначеної для руху виключно прямо, - йдеться у повідомленні. - На жаль, такі дії водіїв наражають на небезпеку всіх учасників дорожнього руху. Нам також дивно, чому водії не можуть розраховувати свій час, їдучи на роботу чи везучи дітей до навчального закладу, адже можна виїхати трішки раніше і доїхати, не порушуючи правил. Але, повірте, ми практично щодня оформляємо за ці порушення постанови на водіїв». 

«От і сьогодні вранці екіпаж патрульних знову помітив водія автобуса, який повернув зі смуги, призначеної для руху прямо, наліво, на вулицю Набережну з Ковельської, - пишуть правоохоронці. - Інспектор перепросив у пасажирів, поінформувавши, що на водія виноситимуть постанову, оскільки він наразив їхні життя на смертельну небезпеку, тому кілька хвилин доведеться почекати. Однак не всі це зрозуміли, один з пасажирів почав обурюватись, звинувачуючи інспектора в усіх можливих гріхах. Врешті, все це Ви можете переглянути на фрагменті відео».

В повідомленні йдеться, що патрульні погодились на пропозицію водія, аби винести на нього постанову на кінцевій зупинці, біля залізничного вокзалу. Чоловік отримав постанову, за якою передбачено 255 гривень штрафу. 

«Тож чи вартують десятки людських життів двох сотень гривень, - питання залишається відкритим», - резюмують поліцейські.

 

Коментарі
04 Січня 2018, 19:49
Шакали...нічого водій не порушив...пасажир правий на 100%
04 Січня 2018, 21:01
Коли тебе будуть "склеювати" в реанімації після ДТП, тоді будеш розказувати про 100%
04 Січня 2018, 21:08
Понавидають “наташам ” водійські права ,за сало, а може за інші речі і вони тут обурюються.
04 Січня 2018, 21:19
Там дійсно шось треба робити з тим світлофором. А то з рожищ швидше до луцька доїдеш чим проїдеш той поворот!!!
04 Січня 2018, 22:42
На даній дорозі в годину пік постійно "пробки". Пасажирам та водіям потрібно звертатися зі скаргами до Мирки і т.п. з цією проблемою. Спробувати домовитися, щоб повертати наліво на попередньому світлофорі, перед мостом, проїжджаючи біля "Нової лінії", якщо й там немає заторів.
04 Січня 2018, 23:05
Там теж завжди затори.на роботу добираюсь тою дорогою.згідна з коментом,що там точно треба щось робити зі світлофором.не принижуйте один одного до чого те "сало"... Майже всі водії порушують правила на тому світлофорі)
04 Січня 2018, 23:27
Всі порушують. А попався один. Правильно зробили що оштрфували. А якби не дай бог аварія там. Щоб тоді водій говорив би? Хто відповідав би
04 Січня 2018, 23:55
Права не купляла і вже 15років стажу! Напевне судиш по собі, умнік, може ти так і купив за сальце?) Там дуже важко не порушити, особливо, коли спішиш, щоб встигнути по рейсу.
04 Січня 2018, 23:56
ди дебіл завтра ти будеш їхати .і теж порушиш нехай патруль замість того.щоб робити ловлю на живця стає і вручну регулює.як в рад часи
05 Січня 2018, 00:42
3наю цього шофера! 5 років з ним їздила! В нього стажу за кермом більше ніж в декого з Вас розумники!!!
05 Січня 2018, 05:19
Ви уважно передивіться відео, в якому ряді рухався умнік-поліцай...момент здійснення повороту на вул.Набережна із вул.Ковельська припадає...і хватає совісті усержанта розказувати водію і пасажирам на яку смертельну небезпеку заразив. Оскарження постанови негайно. Керівнику патрульних провести службову перевірку та притягнути до адміністративної відповідальності водія службового автомобіля за аналогічне порушення ПДР, а сержанта за неправомірне винесення постанови притягнути до дисциплінарної відповідальності.Прошу коментар з цього приводу.
05 Січня 2018, 13:37
Респект тому пасажиру який захистив водія,інші це були просто українці.....Нація рабів.....Замість того щоб ловити злочинців поліцаї полюють за маршрутчиками.....Хочеться нагадати простим громадянам,що зарплата в в поліцаїв становить приблизно 3000 грн......Інші 5000 грн вони заробляють на обдиранні простих громадян....Відчуйте різницю.....В інших країнах поліція всіляко допомагає громадянам,у нас навпаки ці так звані "захисники" стараються покарати людей...Хочеться запитати в них-ви сучари на вірність якому народу віддавали присягу?
05 Січня 2018, 13:55
Щоб встигати та по правилам переїхати дане перехрестя водіям маршрутри потрібно одне дотримуватись графіку руху а не повсти по Рожищах від едельвкйсу до переїзда 25 хв. а потім чудити з подвійними обгонами та на світофорі. Сам їжджу там постійно і затримка не більше 5-8 хв. в проїзді якщо таких хитрожопих маршрудчиків наказувати то і того буде меньше хвилин до 5. Правильно зробили . він і по Рожищах чудить як хоче.
05 Січня 2018, 16:09
Перевантаження транспорту у місті призводить до корок. щоб проїхати зранку по Чернишевського через міст інколи 10-12 хв потрібно міст на Ковельській 5-7 хв. - А причина в тому що за останні 20 років зробили тільки 1 розв'язку від к-т "Промінь". (звільнили центр і вул.І.Франка . Збільшилась кількість авто транспорту а дороги (пропускна можливість така ж сама) залишилась. План міста "похерили" - головне будинки побудувати а розв'язок - немає (з них відкату не візьмеш). а водія оштрафували правильно і кожну б... треба а не вибірково і на кожному перехресті.... Насправді наглих забагато стало - кожен такий олень думає що він розумніший..
06 Січня 2018, 01:40
Хай біля квадрату штрафують мажорів що кожних вихідних п'яні в дим розїжджють там їх нема , коли їм зробив зауваження то вони розвели руками і сказали що ми можем ,коли задав питання для чого ви в поліції , мені відповіли багато бачиш , гідна відповідь для нової поліції , в якої довго ходить такса по Рожищах за п'янки та інші порушення , невже ще довго це терпіти , куди ми котимся ??????????
07 Січня 2018, 17:10
В Наташи права не за сало а за мін...т
07 Січня 2018, 17:13
А які такси. Напевно бухаєш, а потім скиглиш. Не бухай чмо і буде бещплвтно.
13 Січня 2018, 19:41
Як завжди поліція не права, спочатку потрібно ознайомити з доказами, а потім вимагати документи
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024