27 грудня: гортаючи рожищенський календар

27 Грудня 2017, 06:40
Олександр Кучірка 4405
Олександр Кучірка

27 грудня День народження святкує депутат Рожищенської районної ради, волонтер, підприємець - Олександр Кучірка (на фото).

Щиро вітаємо вас, Олександре Васильовичу, з цим світлим та радісним днем! 

Нехай Ваша доля буде багатою на міцне здоров’я і людське щастя. Хай Вас завжди підтримують рідні люди, у Вашому домі панують мир і добро, мудрість та виваженість.

Нехай щедра доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя та незрадливу вдачу! Нових Вам успіхів, твердості і віри, невичерпної енергії, справжньої товариської підтримки, творчої наснаги на многії літа!

День Ангела святкують: Микола, Іларіон.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Мучеників Фирса, Левкiя i Калиника, а також Филимона, Аполлонiя, Арiана i Феотиха.

Погода: Ввечері погода у Рожищі проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Також читайте - Погода в Рожищенському краї на 27 грудня. 

Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам’ять святих Фірса, Левкія і Каллиника. У цей час тримається стабільно зимова погода, з усіма характерними для неї явищами: «У грудні мороз наростає, проте день прибуває». У давнину говорили: «Зима ночі урвала, дня приточила». Наші пращури помітили: якщо взимку повітря стає прозорішим, значить слід чекати на похолодання.

Коментарі
27 Грудня 2017, 21:45
Саша вітаемо.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024