«Варта громади» завітала до рожищенської малечі з гостинцями

25 Грудня 2017, 13:18
4169

День, коли кожна доросла чи дитяча мрії збуваються на Святого Миколая, ніби минувся, та відчуття очікуваної радості від його приходу в наші домівки, ще гріють душі.

19 грудня, почесну місію Святого Миколая у рожищенських родинах виконали представники ГФ «Варта громади». Вартівці передали подарунки сім'ям учасників АТО, які опинились в складних життєвих обставинах та дітям з багатодітної родини.

«Дарували шкільні рюкзаки та іграшки придбані за кошти членів громадського формування. Також був переданий дитячий одяг та іграшки, які надали небайдужі рожищани, – розповіла заступник керівника «Варти громади» Ірина Ющук. – Також до акції долучились голова громадської організації АРТ «Цитрус» Юлія Зенц, волонтерки Анастасія Стасюк та Віра Шварцкоп». 

Діти з радістю зустрічали гостей з подарунками та з цікавістю розглядали іграшки.

«Спільна робота на благо дітей завжди винагороджується їхньою вдячністю та посмішками. Об’єднавшись, ми можемо зробити багато добрих справ. Які б часи нас не спіткали, не зачиняйте своє серце від благодійності, адже саме добрі справи роблять нас людьми», - зауважила Ірина Ющук.

Також читайте, На варті рожищенської ночі.




1


1

3

2

3

Коментарі
25 Грудня 2017, 16:35
ПО ВАШИХ СПРАВАХ ВАМ БУДЕ ДАНО!ВИ-СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ.СЛАВА НАЦІЇ!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024