Як рожищенські діти День Святого Миколая святкували

20 Грудня 2017, 15:00
5252

День Святого Миколая – чисте, світле, добре, традиційне свято, яке з нетерпінням чекають усі діти. Для дорослих – це нагода продемонструвати свою любов, стати на деякий час добрими чарівниками, подарувати частину своєї душі.

І щоб для маленьких рожищан воно стало дійсно чарівною казкою Рожищенська міська рада на чолі з міським головою В’ячеславом Поліщуком, заручилася підтримкою тих, хто найкраще знає, як запалити вогник щастя у дитячих серденьках – вихованців та педагогів Рожищенського БДТ.

Тож 19 грудня дзвінким сміхом, веселими новорічними піснями, запальними танцями, побажаннями добра і казки та гомоном дитячих голосів наповнився концертний зал РД «Просвіта».



«Сам удома» або «Як Юрка забули взяти на новорічне свято» - під такою назвою пройшла незабутня театралізована вистава. А все почалося з того, що Юрка (Юрій Войтович), як і героя фільму «Сам удома», забули взяти з собою на свято батьки. І саме з цього часу розпочалися його цікаві мандрівки: зустріч із розбійниками (Оксана Сбітнєва та Людмила Семера), з Ангелами, із жінкою з голубами Хільдою (Марина Грідель) і, звісно, з Божим угодником – Святим Миколаєм.



Цікаві подорожі Юрка, перепліталися, піснями талановитих гуртківців: вокалістів зразкової та сольної студії «Камертон» (керівник Ірина Матвійчук), дуету у складі Світлани та Анастасії Поліщук (керівник Людмила Семера), квартету «Бенефіс» (керівник Ірина Матвійчук), учасників вокального та сольного співу «Зорепад» (керівник Людмила Семера». А танцювальні номери продемонстрували вихованці талановитих майстрів своєї справи Алли Ковальчук та Людмили Волощук.



Цікаві конкурси, запальні новорічні хороводи, святкові пісні та море позитивних емоцій, чого  тільки не було на казковому святі.

1



1

2

Також цього дня підбили підсумки конкурсу, який проводила міська рада «Малюнок до Святого Миколая». Як зауважив Віталій Шевченко, художник, який разом із художницею-живописцем Катериною Кордиш мали честь бути в складі журі, на конкурс надійшло понад 60 малюнків. І хоча було дуже важко визначити кращі з кращих, але перемогу здобули: семирічна Катерина Любашевська (вікова категорія 5-7 років); восьмирічна Ангеліна Шатунова (вікова категорія 8-10 років); одинадцятирічна Єлизавета Соловйова (вікова категорія 11-13 років).

1
Катерина Любашевська отримує подарунок від Рожищенської міської ради
Катерина Любашевська отримує подарунок від Рожищенської міської ради

2
Єлизавета Соловйова
Єлизавета Соловйова

Отож, гарні призи за перемогу у конкурсі отримали дівчатка, а інших учасників конкурсу Рожищенська міська рада запрошує на свято 22 грудня, об 14 год в Рожищенську бібліотеку для дітей.

Отож дивовижне свято підходило до свого завершення, а щоб зробити його ще приємнішим,  присутня у залі дітвора отримала солодкі гостинці від Рожищенської міської ради, які вручав усім на виході сам Святий Миколай (Тарас Войтович).


Згодом усією юрбою, прямісінько з РД «Просвіта», діти та дорослі, попрямували на площу Незалежності, аби виконати найпочеснішу місію року – засвітити вогники на головній ялинці міста.

БІЛЬШЕ ФОТО У ГАЛЕРЕЇ! Щоб переглянути, натисніть ТУТ.

5
Члени «Варти громади» на сторожі безпеки діток
Члени «Варти громади» на сторожі безпеки діток

 

Коментарі
21 Грудня 2017, 14:44
молодці !
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024