У Рожищі стартував турнір з міні-футболу присвячений Степану Наконечному

17 Грудня 2017, 09:30
4186

Відкриття турніру з міні-футболу присвяченого легендарному футболісту Степану Наконечному відбулося в спортзалі стадіону «Колос» 16 грудня.

Під час урочистого відкриття Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук, зазначив, що по завершенні турніру в когось будуть кращі результати, в когось гірші, але нехай не буде переможців і переможених, нехай підсумки турніру спонукають учасників до підкорення нових висот,  адже ми всі робимо одну спільну справу – відроджуємо славу рожищенського футболу.

Директор спортивної  школи Сергій Приходько, висловив надію, що душа Степана Федоровича радіє, адже його справа, якій він присвятив усе своє життя живе і розвивається.

Учасники та гості турніру, заледве стримували сльози, коли до них звернулася дружина Степана Наконечного Раїса Петрівна. Жінка подякувала за  гідне пошанування пам’яті її  чоловіка, адже насправді футбол для нього завжди був на першому місці.

«Іноді мені здавалося, що футбол він любив навіть більше ніж мене, в свій час Степан Федорович навіть переніс дату весілля, щоб не пропустити турнір», - зазначає Раїса Петрівна і продовжує: « Але я дуже вдячна долі за свого чоловіка, я була з ним щасливою, він подарував мені двох чудових дітей».

Пам’ять легендарного тренера вшанували хвилиною мовчання.

Після  урочистого підняття прапора капітанами команд, учасники першої групи розпочали футбольні змагання.

Також читайте: Рожище: відбудеться турнір з міні-футболу.










 

Коментарі
17 Грудня 2017, 19:49
Що відбувається такий турнір. Ініціатори та організатори - молодці.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024