Рожище: для роботодавців провели семінар

13 Грудня 2017, 15:53
2165

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели навчальний семінар для роботодавців на тему: «Порядок та строки подання інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню».

Насамперед наведено перелік категорій громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, розглянуто перелік документів, що підтверджують належність громадян до зазначених пільгових категорій. Детально розглянули процедуру подання підприємствами, установами та організаціями інформації про зайнятість та працевлаштування цієї категорії громадян та терміни подання такої інформації. Вказано, що розрахунок квоти у розмірі 5 відсотків середньооблікової чисельності штатних працівників пов’язано з календарним роком, що передує звітному для подальшого визначення дотримання роботодавцями квоти у звітному році, – повідомляють у Рожищенській районній філії Волинського ОЦЗ.

На семінарі були присутні 15 роботодавців – юридичних осіб з чисельністю працівників понад 20 осіб.

Надалі робота проходила у формі запитань, на які відповідали фахівці відділу взаємодії з роботодавцями.

Організатори заходу ставили собі за мету підвищити рівень поінформованості слухачів і застерегти їх від подальших неприємних наслідків.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024