11 грудня: гортаючи рожищенський календар

11 Грудня 2017, 07:00
Людмила Шевчук 4971
Людмила Шевчук

11 грудня на ювілейну сходинку свого молодого життя ступила знана в Рожищі та районі кулінарна майстриня, людина, яка неодноразово проводила майстер-класи для діток з перетворення печива в шедеври – Людмила Шевчук.

Також сьогодні День народження завітало до чарівної панянки, яка точно знає, що всі жінки гарні, головне правильно підібрана зачіска та колір волосся - перукарки-стилістки Ірини Романенко.

2
Ірина Романенко
Ірина Романенко

Щиро вітаємо іменинниць та бажаємо доброї долі, щастя та сонця на життєвому шляху. Нехай здійснюються усім мрії та задуми, невичерпним буде джерело енергії, натхнення та наснаги.

Оптимізму вам, Людмило та Ірино, вірних друзів та надійних колег, родинного затишку та благополуччя. Бажаємо нових професійних звершень. Нехай вас оберігають Небеса, даруючи міцне здоров’я та кохання.

День Ангела святкують: Андрій, Анна (Ганна), Василь, Вікентій, Григорій, Данило, Іван, Костянтин, Никифор, Микола, Олексій, Онисія, Павло, Петро, Серафим, Сергій, Степан, Тимофій, Федір, Хома, Харитон.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Священномученика митрополита Серафима (Чичагова),  Преподобномученика і сповідника Стефана Нового.

Погода: Сьогодні очікується 0–плюс 4 °C, без опадів, помірний вітер.

Народний прогноз погоди: 11 грудня вшановується пам’ять трьох святих – Василя, Стефана, Григорія. Наші предки за цим днем передвіщали погоду на майбутнє літо: якщо сухо і холодно цього дня – на спекотне літо, а якщо день теплий – на холодне літо. Також звертали увагу на сніг: якщо він випав цієї ночі, то буде лежати, а якщо вдень –  не затримається. У минулі часи була традиція 11 грудня слухати воду в криницях: якщо чути плескіт, значить і гроші будуть водитися.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром