ВесілляНаРайоні: солістка рожищенського ансамблю «Зорепад» вийшла заміж

10 Грудня 2017, 07:00
5962

Днями на рушничок щастя стала солістка вокального та сольного співу ансамблю «Зорепад», учасниця колективу «АКВА» Анна Березовська з Корсинь.

Про це стало відомо від її наставниці та керівника Людмили Семери

«Сьогодні у мене відбулася зворушлива подія – виходила заміж солістка вокального та сольного співу «Зорепад» Анна Березовська. Чесно кажучи, дуже приємно, тому що вперше вихованці запрошують мене  на реєстрацію шлюбу», - написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пані Людмила.

Обранцем Анни став Микола Іванов з Мильська. Цивільний шлюб молода пара взяла 7 грудня в Рожищенському РАЦСі. Сім’я відтепер носить спільне прізвище чоловіка.

Нагадаємо, Анну Березовську в районі знають, як неодноразову переможницю районних й обласних співочих конкурсів, зокрема, конкурсу української патріотичної пісні «Срібні дзвіночки» та  Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Знайомі обличчя». 

Також на рахунку цієї тендітної дівчини організація благодійного концерту «Життя мов спалах» зі збору коштів для бійців АТО, який проходив на території Літогощанської сільської ради. 

Район.Рожище щиро вітає молодят та бажає завжди дивитися в одному напрямку, іти в майбутнє, міцно тримаючись за руки, і нехай серця завжди б’ються у ритмі щастя!


 

Коментарі
10 Грудня 2017, 11:38
Витаю
19 Липня 2018, 10:33
Шановні рожищани, нагадуємо, що фоторубрика ВесілляНаРайоні діє на постійній основі. Запрошує молоді сім'ї, які нещодавно одружилися, стати її героями. Надсилайте фото з вашого весілля та коротеньку історію кохання на адресу: [email protected], або ФБ Район.Рожище! Поділіться своєю радістю з нами!!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024