Рожище: письменник презентував книгу, яку творив 20 років

09 Грудня 2017, 11:45
2818

Рожищенців ознайомили з книжковою новинкою в галузі фентезі – збіркою Олега Ростковича «Веселі і не зовсім фантастичні оповідання». 

У п'ятницю, 8 грудня, в Рожищенській бібліотеці для дітей відбулася зустріч з письменником Олегом Ростковичем.

Автор презентував збірку «Веселі і не зовсім фантастичні оповідання», яку писав майже 20 років. У ній в жартівливій формі описана взаємодія людей і роботів у далекому 3017 році, - про це йдеться на сторінці книгозбірні в соціальній мережі Facebook. 

Микола Мартинюк, директор видавничого дому «Твердиня» презентуючи видання, розповів про літературні знахідки Олега Ростковича - майстра короткої форми і великої інтриги.

«Сам автор зізнався, що письменство вважає своїм хоббі, хоча другу премію конкурсу «Перший рукопис» отримав за твори, написані протягом щонайменше п'ятнадцяти років, - пишуть бібліотекарі. - А ще говорили про улюблені книги, родину, яка першою читає свіженькі оповідання та про Єгипет, де працює ось уже чотири роки. Олег Росткович поділився задумом написати дорожні замітки про цю самобутню країну, отож ми чекатимемо презентації нової книги цікавого автора». 

На завершення зустрічі присутні мали можливість придбати книги з автографом та сфотографуватися з письменником-фантастом.








 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024