ДТП у Струмівці: постраждала рожищенка досі в реанімації

06 Грудня 2017, 16:25
5214

Від зіткнення двох легковиків автівки вщен понищилися, 9 людей постраждали: одна людина померла, троє були у важкому стані, з них двоє досі у реанімації.

Нагадаємо, 4 грудня, на автодорозі у селі Струмівка Луцького району «BMW» врізався у легковик «ВАЗ». З-під уламків понівечених авто людей діставали рятувальники, - йдеться на сайті ІА Волинські новини.

Зі слів очевидців, приїжджало 5 екіпажів карет швидкої допомоги, перша була на місці через 20 хвилин після виклику.

Заступник головного лікаря з медичної допомоги Луцької міської клінічної лікарні Володимир Шендибил у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів, що у медзаклад поступили 9 пацієнтів.

«Ми госпіталізували 6 постраждалих. На жаль, один пацієнт за півгодини помер в реанімації. Двох обстежили амбулаторно, у них травми, які не потребували стаціонарного лікування. Трьох пацієнтів госпіталізували в реанімаційне відділення.

Станом на 11 годину 6 грудня, досі двоє у реанімації, їхній стан важкий. Вони мають різні трави: кістково-м’язеві, черепно-мозкові травми, забої, переломи.

Двоє пацієнтів лікуються в травматології, один в нейрохірургії і один в ургентній хірургії. Та дівчина, якій 18 років, лікується в реанімації», - розповів медик.

Як ідеться в сюжеті ТРК Аверс, постраждала 18-річна дівчина - з Рожищенського району, пасажирка «BMW». Її внаслідок аварії затисло в машині, звільняли дівчину рятувальники, які приїхали на виклик.

Як повідомляли у поліції, ДТП трапилося як 25-річний лучанин за кермом «BMW», ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ», під керуванням 43-річного жителя Одеси.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39