У Рожищі нагородили волонтерів

06 Грудня 2017, 15:11
3781

З нагоди відзначення Міжнародного Дня волонтера в райдержадміністрації відбулася зустріч з волонтерами району, адже ця робота є важливою для розвитку громадянського суспільства.

День волонтера – свято кожного, хто готовий підтримати ближнього, допомогти від щирого серця, - повідомляє прес-служба райдержадміністрації.

«Робота волонтерів – неоціненна! Особлива подяка Волинській обласній організації «МИ плюс», волонтерському проекту «Меценати для солдата» та всім волонтерам загалом. Ви допомагаєте воїнам в зоні АТО, громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах, переселенцям. Я дякую вам від імені всіх тих, хто отримав від вас допомогу, бажаю вам сил, наснаги, енергії для добрих справ на благо Батьківщини, - привітала волонтерів заступник голови райдержадміністрації Інна Сергійчук та вручила подяки.


Нагороди отримали:

1. Вікторія Кондратюк, голова волонтерського загону «Милосердя» загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1 міста Рожище;

2. Галина Меріда, заступник директора з виховної роботи загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. села Навіз;

3. Володимир Добровольський, волонтер;

4. Сергій Семенюк, керівник Волинської обласної організації «МИ плюс»;

5. Наталія Ющук, вчитель початкових класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. села Навіз.


Володимир Добровольський один з тих, хто став волонтером від початку бойових дій на сході країни. Він узяв на себе серйозну відповідальність – доставку вантажів в зону АТО.

«Я став волонтером спонтанно. Мені подзвонили і запитали чи я поїду. Думав не довго, десь години дві, а там погодився. У нас була мета: допомогти військовим на передовій. До кого ми не зверталися, підприємців чи звичайних людей – допомагали всі: хто продуктами, хто речами, хто грішми. Найближче де ми були – це метрів 150 від сепаратистів. Зараз наші військові мають все: достатньо речей та продуктів. Але хочу наголосити, що там іде війна реальна, страшна, там вбивають насправді. Прошу вас, не забувайте про війну, підтримуйте солдатів, вони цього чекають. Дитячими малюнками та листами обклеєні бліндажі та окопи, вони дають їм наснаги та сили здійснювати свій громадянський обов’язок – захищати Україну», - пригадав Володимир Добровольський.


Працівників районного дому «Просвіта» Світлана Павлючик та Сергій Горбач привітали волонтерів зі святом. Вони відвідали передову з концертами разом з колегами, виступали у бліндажах та окопах, дарували військовим українську пісню, тож не з чуток знають, що насправді відчувають солдати під час служби та волонтери, коли опиняються в епіцентрі війни. З найкращими побажаннями, від щирого серця для присутніх в залі прозвучали патріотичні пісні.

Також читайте: Волонтер як діагноз: рожищенці, які допомагають війську в тилу.

1

1

1

Коментарі
06 Грудня 2017, 19:25
В РДА вітають волонтерів а в відділі культури проводять атестацію.Люди добрі вчора проходила атестація в відділі культури, як ви думаєте це нормально що начальник відділу культури збирає гроші за атестації?!!! А ми думаємо що це ганьба і не є нормою!!!!! Тетяно Петрівно скажіть нам будь - ласка, коли вже ви наїстеся тими грязними грошима не вже вам ще мало?
06 Грудня 2017, 20:12
а чому це в очі нескажете скажіте
06 Грудня 2017, 20:33
Саджати треба і того хто бере, і того хто дає. Одного поля ягода.
07 Грудня 2017, 02:43
БЕРЕТЕ ВЕЛИКИЙ ГРІХ НА ДУШУ.
07 Грудня 2017, 02:54
Не треба капслоком підвищувати тон. Не вам тут про гріхи судити. Гроші здають - факт. Танька такий фрукт, що не упустить зайву копійку здерти, одні історії з розділенням премій чого варті. Знаєте, як це? Виписують комусь премію на кілька тисяч, людина отримує і половину несе начальниці. А те, що завклуби здають мовчки і терплять, то їхні проблеми. Подобається бути тєрпілами, хай будуть.
07 Грудня 2017, 13:08
і Тетяна Петрівна є вєже третьою завідоючою за час моєї роботи, жодній я не давала гроші в руки ,тому шановні колеги не розводьте грязних пліток і наклепів. І не чула я за таку премію завклуба НА КІЛЬКА ТИСЯЧ!!!! ну це просто фентезі. Будьте людьми я розумію що час нових технологій і т.д.,але дійсно кому так наболіло скажіть відверто в лице,а не плетіть інтриг у соцмережі
07 Грудня 2017, 15:11
Ви разом з нею в одній спілці?!!! Люди не міняються вона як брала, крала вона і буде красти а ви разом з нею ділитися......
07 Грудня 2017, 15:53
Прошу працівників будинку Просвіта втриматися від безглуздих коментаріва та зайнятися своєю роботою.
07 Грудня 2017, 17:08
Таню, а то що, прийдеться здавати не 50 а 70 % премії?
07 Грудня 2017, 17:21
Оце в саму точку!
07 Грудня 2017, 17:23
Оце в саму точку! Не 70% а 100% премії прийдеться віддавати.......
07 Грудня 2017, 21:16
Жіночка що в українській рубашці збирає.
07 Грудня 2017, 21:18
в газеті забули під вітанням старїй добровольської написати чоловіка. текст вітання передбачає великого кохання., а з ким .....
07 Грудня 2017, 22:02
Бляха муха! Чого тут? Чого під цією темою? Чого анонімно? Здаєте гроші? Здавайте, але під час річниць за загиблими не робіть скорботних мін! Лицеміри! І ті, що дають, і ті що беруть! Не хочете здавати, а з вас вимагають - пишіть заяву в поліцію! Сцикуни! Чи ви думаєте, що ваші анонімні дописи щось змінять! Ні бо ви самі не міняєтеся!! Чи ви думаєте, що ваше анонімне скиглення, щось змінить, вплине на Таньку? Не смішіть! Чоловіка старої нащо приплели? Клоуни. А може то якась гнида просто пише, щоб накалити і без того не просту обстановку в культурі?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром