6 грудня: гортаючи рожищенський календар

06 Грудня 2017, 11:15
Оксана Пашковська 4738
Оксана Пашковська

6 грудня День народження відзначають четверо відомих в районі людей.

Зокрема, Новий рік життя завітав сьогодні до директорки Будинку культури села Топільне Оксани Пашковської, ведучої та співачки Наталки Войтович, керівника народного аматорського фольклорного колективу «Писанка» Валентини Добровольської та приватного підприємця Сергія Новосада

Щиро вітаємо іменинників та бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, подальших успіхів і нових професійних досягнень. 

Нехай доля дарує щастя, здобутків, тепло рідних та друзів.

Наталка Войтович
Наталка Войтович

Валентина Добровольська
Валентина Добровольська

Сергій Новосад
Сергій Новосад

День Ангела святкують: Олександр, Олексій, Григорій, Макар.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Благовірного великого князя Олександра Невського, у схимі Олексія, Святителя Митрофана, у схимі Макарія, єпископа Воронезького.

В Україні відзначають: День Збройних сил України.

Погода: Сьогодні очікується плюс 5–4 °C, обложний дощ, свіжий вітер.

Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам’ять благовірного князя Олександра Невського і святителя Митрофана. Наші пращури звернули увагу на те, що якщо 6 грудня мжичить сніг і вітер з півночі, то через півроку — 6 червня — мжичитиме дощ і дутиме північний вітер. У цей час селяни святкували становлення санного шляху по снігу і льоду.

Коментарі
06 Грудня 2017, 15:36
Дорога наша Оксаночка! Вітаю тебе з Днем Народження!!!! Здоров'я, натхнення для творчих здійснень і довгих щасливих років життя!!!!
06 Грудня 2017, 16:23
Оксана Миколаївна ,широ вітаємо Тебе з Днем народження . Бажаємо Тобі здоров'я міцного ,щастя людського ,натхнення , злагоди в сім'ї і всього найкращого в житті !!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024