5 грудня: гортаючи рожищенський календар

05 Грудня 2017, 09:57
3840

5 грудня День народження святкує керівник народного аматорського вокального ансамблю «Аколада» Луцького районного будинку культури, рожищанка Вікторія Гурська.

Бажаємо Тобі, Вікторіє, завжди залишатися на такій же позитивній хвилі, на життя дивитися з усмішкою та оптимізмом, а думки спрямовувати лише на світлі помисли, адже вони мають здатність матеріалізуватися.

Нехай добро, злагода та взаєморозуміння панує і у родині, і у колективі. Бажаємо невичерпного джерела енергії, сили, натхнення та творчої наснаги. Здійснення усіх задумів та планів, креативних ідей та, найголовніше, душевного спокою, гармонії та блиску в очах – це перша ознака жіночого щастя.

Нехай Господь оберігає Тебе, Твою сім’ю та Твоє творче дітище «Аколаду». Божого Тобі благословіння та міцного здоров’я  на многая літа!

День Ангела святкують: Максим, Михайло, Петро, Филимон.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Післясвято Введення в храм Пресвятої Богородиці.

В Україні відзначають: Всесвітній день волонтерів, День працівників статистики в Україні.

Погода: Сьогодні очікується 0 °C, переважно без опадів, помірний вітер. 

Народний прогноз погоди: 5 грудня вшановується пам’ять святого Прокопія. Для цього дня в народі існувало багато приказок, і пов’язані вони були зі становленням санного шляху: «Прокіп снігом ступає — дорогу копає», «Прийшов Прокіп — розрив замет», «Прокіп дорогу прокопає, а Катерина (7 грудня) закатає». Цього дня заглядали у пташині гнізда: якщо в них багато пуху, сухої трави і соломи — пернаті відчувають холодну зиму.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024