У Рожищенському центрі зайнятості відбувся семінар для роботодавців

03 Грудня 2017, 11:33
2102

«Порядок надання допомоги по частковому безробіттю» – навчальний семінар для 15 роботодавців – юридичних осіб на таку тему днями відбувся у Рожищенській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Вадим Садовський розповів, що відповідно до Порядку надання допомоги по частковому безробіттю державною службою зайнятості виділяються кошти підприємствам для виплати працівникам у разі втрати ними частини заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення передбаченої законодавством тривалості робочого часу в зв’язку із зупиненням (скороченням) виробництва продукції без припинення трудових відносин, – повідомляють у РЦЗ.

Для отримання виплати допомоги по частковому безробіттю роботодавці повинні звернутися до місцевого центру зайнятості і повідомити про можливе зупинення (скорочення) виробництва не пізніше дати початку зупинення (скорочення) виробництва. Розгляд питання про надання допомоги по частковому безробіттю здійснюється спеціально створеною комісією.

Під час круглого столу говорили також про форми і методи аналізу потреб роботодавців у працівниках, підбору кваліфікованих кадрів.

Всі учасники семінару активно брали участь в обговоренні питань, висловлюючи в кінцевому результаті свої запитання та пропозиції.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024