Топільне: відзначили День Гідності та Свободи

24 Листопада 2017, 10:00
3736

Достойно віддали шану Дню Гідності та Свободи в Топільному.

Тематичний вечір пам’яті спільно підготували працівники Будинку культури та місцевої школи.

Розпочали захід ведучі Максим Микитюк та Наталія Чміль. Кожне їхнє слово було сповнене віри і надії в майбутнє нашої держави, адже Майдан зміцнив народ, показав, що українці дружні і за свою державу боротимуться до кінця. 


А позитивні наслідки від Революції  Гідності обов’язково настануть, але лише тоді, коли усе українське суспільство усвідомить, що кожен з нас, з поваги до жертовності Героїв, з відповідальності перед власними дітьми та перед Богом, мусить стати відповідальнішим за свої вчинки.

Слова ведучих доповнювали патріотичні пісенні твори присвячені Українській Революції Гідності, Героям Майдану та пам’яті Небесної сотні у виконанні шкільних вокальних ансамблів, вокальної групи будинку культури, дуету у складі Анастасії Павлюк та Наталії Чміль, тріо у складі Василя Карпця, Романа Ткачука, Андрія Копюка та солісток Мирослави Пашковської, Оксани Брилевської, Оксани Пашковської.




Віршовані рядки присвячені подіям зими 2013-14р.р. не залишили  байдужими ні учнів, ні вчителів, ні батьків, які були присутні на заході.

Адже ці діти, ще чотири роки тому, можливо й не усвідомлювали наскільки знакові події відбуваються в країні. А сьогодні ти чуєш, як вони проживають кожне слово і розумієш, що Майдан був заради них.

Наші діти гідні жити достойно, вдихаючи свободу на своїй рідній, батьківській землі. 

Коментарі
26 Листопада 2017, 02:12
Неприємно читати статтю яка побудована на брехні та несправедливості !!! Вокальне тріо будинку культури с.Топільне???? Що за дурня???це тріо яке готувала Мацюк .Г .О вчитель музики,яка дійсно прикладала безліч зусиль,для того щоб зробити гарний захід .<br/>А будинок культури лише прикрився музичним керівником !!!!
27 Листопада 2017, 16:48
Школа надасть приміщення, зал, а ви провели???Супер!
29 Листопада 2017, 01:18
А де написано, що тріо будинку культури?
29 Листопада 2017, 01:23
Де написано, що захід провів будинок культури? Є, що захід спільний, а що БК окремо нема. І просто перелічено хто брав участь. Вокальна БК, і вокальні школи. І прізвища тих, хто співав. Ви або не читали і написали, аби написати... або я не знаю, що в вас в голові.
29 Листопада 2017, 22:48
Дуже дякую Галина Олександрівні що підготувала такий цікавий концерт а БК просто відстій
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024