24 листопада: гортаючи рожищенський календар

24 Листопада 2017, 09:20
Ігор Катеринюк, інструктор з хортингу та кіокушинкай карате, кандидат у майстри спорту, вчитель фізичного виховання ЗОШ I-III ступеня № 2 м. Рожище 2501
Ігор Катеринюк, інструктор з хортингу та кіокушинкай карате, кандидат у майстри спорту, вчитель фізичного виховання ЗОШ I-III ступеня № 2 м. Рожище

24 листопада День народження святкує інструктор з хортингу та кіокушинкай карате, кандидат у майстри спорту, вчитель фізичного виховання ЗОШ I-III ступеня № 2 м. Рожище Ігор Катеринюк.

Бажаємо імениннику оптимізму та завжди доброго настрою до роботи.

Нехай Вас, Ігоре, супроводжує удача в усіх справах та починаннях, невичерпного джерела енергії, наснаги, добра, завзяття та великих перемог.

Натхнення, оптимізму та  вірних друзів, готових щиро розділити з Вами радість та, при потребі, підставити плече підтримки.

Нехай здійснюються усі задуми, а у житті вдається усе заплановане. Удачі в усіх справах!

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Рожищанин відстоюватиме честь України на чемпіонаті Європи.

Сьогодні Новий рік свого життя святкує екс-голова Рожищенської РДА, член виконкому Рожищенської міської ради - Вадим Дулюк.

Бажаємо Вам, Вадиме Валентиновичу, добра, щастя та кохання. Нехай зреалізовуються усі плани та задуми, Небеса дарують добру долю та міцне здоров’я.

Нехай Вашу родину оминають проблеми, а Господь огортає її своєю благодаттю.

З Днем народження!

День Ангела святкують:  Віктор, Максим.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Великомученика Мини. Мученика Віктора та мучениці Стефаниди. Преподобного Федора Студита.

Погода: Сьогодні очікується плюс 3—6 °C, без опадів, туман, слабкий вітер. 

Народний прогноз погоди: 24 листопада відзначається день преподобного Феодора Студита, сповідника. У народі казали: “З дня святого Феодора Студня прилітають зимові вітри, від яких буває холодно на дворі й морозно на землі”.

Зазвичай з цього дня починає студити і морозити: “На Студня холоднеча що не день — лютіша і гірша”. Часто це буває сніжний день. Якщо цього дня було вогко та йшов сніг, чекали відлиги до Введення (4 грудня).

Якщо день був ясним, незабаром мало бути похолодання. За 24 листопадом передбачали погоду на майбутню зиму: якщо день був теплим, то й зима буде теплою, і навпаки.

Коментарі
24 Листопада 2017, 12:04
Ми вітаємо лише обраних, чи, може, усіх голів РДА варто було б вітати?
24 Листопада 2017, 12:10
Шановний Василю, якщо Ви будете нам повідомляти про усіх голів РДА, то, безумовно, ми поставимо вітання і їм! Ще раз зауважимо: якщо ви знаєте у кого з відомих мешканців Рожищенського району День народження - надсилайте нам повідомлення на пошту, або Facebook. І ми обов'язково привітаємо цю людину. На жаль, усіх рожищан вітати ми не зможемо, для цього є особисті вітання.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024