У Рожищі оголосили конкурс дитячих малюнків до Дня Святого Миколая

15 Листопада 2017, 12:45
10667

Діток з Рожища запрошують взяти участь у конкурсі малюнків приурочених Дню Миколая Чудотворця. 

Конкурс оголосила Рожищенська міська рада на сторінці установи в соціальній мережі Facebook

«Запрошуємо дітей з міста Рожище взяти участь у конкурсі дитячих малюнків до Дня Святого Миколая! На переможців очікують цікаві та корисні призи. Конкурс дитячих малюнків триватиме від 15 листопада до 17 грудня», - йдеться в повідомленні. 

Після того, як ви відправите дитячу роботу,  її опублікують на сайті Рожищенської міської ради у розділі «Конкурс дитячих малюнків» та на сторінці установи в Facebook.

Умови:
1) У конкурсі можуть брати участь діти віком від 5 до 13 років включно. Потрібно намалювати малюнок-бажання до Святого Миколая і самому чи за допомогою батьків надіслати його на електронну пошту міської ради - [email protected]. Або ж принесіть їх особисто в міську раду! Малюнок не повинен мати комп'ютерних вставок.

2) Переможці обиратимуться у трьох вікових категоріях – 5-7 років, 8-10 років та 11-13 років. Оцінювати малюнки будуть професійні художники. Читачі також зможуть долучитися до оцінювання написавши коментар чи поставивши вподобайку на сторінці Рожищенської міської ради в соціальній мережі Facebook, де будуть розміщенні всі надіслані малюнки. У кожній віковій категорії буде свій переможець.

3) Малюнок слід підписати (назва малюнка, ім’я та прізвище дитини) та подати контактний номер телефону, за яким можна буде зв’язатися з батьками дитини після підбиття результатів конкурсу. ОБОВ'ЯЗКОВО ВКАЗАТИ ВІК ДИТИНИ!!!

У міській раді запевняють, що переможці будуть нагороджені призами - цікавою книгою чи розвиваючою грою (відповідно до віку). Вручення призів відбудеться під час концерту з нагоди Дня Святого Миколая в РД «Просвіта».

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024