Рожищенський район: У навчальних закладах встановили нові котли

13 Листопада 2017, 12:30
3205

Подбали про тепло в Пожарківській та Крижівській школах. 

Завдяки субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та коштів районного бюджету учні та вихованці закладів освіти с.Пожарки та Крижівка цієї зими будуть з теплом.

Адже у Пожарківській школі завершено будівництво нової котельні та встановлено два сучасних твердопаливних котли, а у Крижівській – встановлено другого додаткового твердопаливного котла, - йдеться на офіційному сайті Рожищенської РДА.

Для будівництва нової котельні  закладам освіти с. Пожарки – школи та садочка було виділено 1445,0 тис грн.  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам  та  47,2 тис. грн.. з районного бюджету.  Будівельні роботи зі спорудження стін будівлі та встановлення котлів розпочали у листопаді минулого року, а завершилися перед початком опалювального сезону. І вже сьогодні учні та вчителі школи с. Пожарки мають змогу переконатися у перевагах роботи нової котельні.

Раніше приміщення обігрівали застарілі котли, що мали малу потужність, через це у класних кімнатах і коридорах було недостатньо тепло. А ось нові котли значно потужніші й добре обігрівають великі приміщення школи, чим забезпечують комфорт та належні умови перебування як для учнів та вчителів, так і для відвідувачів закладу. Окрім того, створено європейські умови праці для працівників котельні.



Другий додатковий твердопаливний котел вартістю 314,0 тис.грн дасть змогу  покращити якість надання освітніх послуг 79 учням школи с. Крижівка.

У рамках підготовки до навчального року за сприяння депутатів Волинської обласної ради відділу освіти та молоді райдержадміністрації було виділено 354,0 тис. грн. з обласного бюджету на поточний ремонт, які  використано для заміни 96 вікон на металопластикові у НВК №4, ЗОШ №2,3 м. Рожище, ЗОШ с. Копачівка та с. Кременець.



Завдяки спільним зусиллям батьків, техперсоналу, вчителів здійснено ремонти  класних кімнат, коридорів усіх закладів освіти району.

Коментарі
13 Листопада 2017, 15:38
Якість надання освітніх послуг і котли. Пишіть коректно.
13 Листопада 2017, 20:29
У поняття "Якість надання освітніх послуг" входить і якість теплопостачання,і якість харчування, і якість медобслуговування, і якість техобслуговування, і т.п.... Це все існує у закладі освіти. А інакше як можуть вчитись холодні та голодні діти....І не потрібно зараз заперечувати "А от наші батьки колись вчились без усього цього". ХХІ століття на дворі....
13 Листопада 2017, 20:36
... а таке враження, що 19 століття... Увесь цивілізований світ на новітні та відновлювальні джерела енергії переходить, а ми дровами будемо палити... Жах, ЖАХ по-новому...
13 Листопада 2017, 22:12
А деякі школи ще соломою палять!
13 Листопада 2017, 23:22
а дровами дешевше ніж газом
14 Листопада 2017, 01:56
а кільки вкрали
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024