Юні фізики з Рожища вибороли «бронзу» на обласному турнірі

09 Листопада 2017, 17:55
6333

Нещодавно в обласному центрі відбувся XXIV обласний турнір юних фізиків.

Участь в турнірі брала й Рожищенська районна команда, яка складалася з учнів НВК №4 Ірини Римчук, Максима Гнатченка, Тетяни Синьої, Вікторії Собіпан та учениці школи №2 Ніни Глинюк. Керівниками команди були вчителі фізики НВК №4 Святослав Пігрух та ЗОШ села Кременець Володимир Фенюк.

2

Команда юних фізиків здобула ІІІ місце в обласному турнірі та нагороджена дипломом управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації.

3

«Це дуже приємно та значуще. Бо поки з району лише команда юних фізиків та хіміків здобули призові місця, - зауважує Святослав Пігрух. – Перемога далася в нелегкій боротьбі всіх учасників команди, адже кожен школяр освоїв ролі доповідачів, опонентів, рецензентів на кожну з задач запропонованих кращими фізиками з усієї України».

3

Посильну допомогу у розв’язанні запропонованих завдань, на теоретичному та експериментальному досліджені надали тренери, вчителі фізики шкіл району – Микола Антонюк з Дубища, Володимир Канашук з Переспи, Василь Гнатюк із Залісець, Павло Бойко з Ворончина, Раїса Сущик з Топільна, Людмила Киричик з ЗОШ №2, Олена Вірна з ЗОШ №3 та Святослав Пігрух.


Словом, учні набули багато навиків, досвіду, вражень та висловлюють щиру подяку керівникам команди, вчителям-тренерам, дирекції НВК №4 та методисту відділу освіти та молоді РДА Світлані Тимчук за підтримку в їх підготовці до турніру. 

Також читайте: Рожищенські школярі «нахімічили» на срібло та бронзу. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром