Оновлена спортшкола в районі запрацює вже через місяць!

12 Січня 2016, 18:15
2216

Нагадаємо, на реалізацію проекту з оновлення районної дитячо-юнацької спортивної школи з бюджетів усіх рівнів минулого року заклали майже 2,4 мільйона гривень: Державний фонд регіонального розвитку виділив близько 2,2 млн грн, з обласного бюджету спрямували на це 169 тис. грн, з районного – 70 тис. грн.

Реконструкцію особисто контролює заступник голови РДА Ігор Шкільний.

Представник виконавця робіт, директор ПП "Зевс-Гарант" Анатолій Давидюк обіцяв повністю закрити питання ремонту до 15 грудня. Втім, роботи з реконструкції ще не закінчено. 

— Тривають внутрішні роботи, завершується робота над оновленням фасаду. Стан будівлі спортшколи змусив зробити більше, ніж запланували. Наразі утеплюються та укріплюються стіни, щоб жоден м’яч не зміг їх пошкодити. Триває ремонт з переобладнання котелень, роздягалень та душових, — пояснив ситуацію Ігор Богданович Шкільний.

У соціальній мережі Facebook громадські активісти опублікували фото нового фасаду.

Офіційне відкриття спортшколи планується вже за місяць!




Коментарі
12 Січня 2016, 23:27
Шановні редактори! Сьогодні в рожищенському НВК №4 відбулися збори для батьків молодших класів з приводу припинення державного харчування дітей 1-4 класів і було запропоновано батькам самотужки шукати вихід з даної ситуації. Обговорення питання обмежилось лише виступом директора школи і жодного представника з районної влади не було, адже саме вони тепер мають вирішувати це питання, так як згідно з нововведеннями «усі кошти за рішенням Верховної Ради України спрямовані на місця, де й ведеться їх перерозподіл». Районний бюджет уже сформований і в ньому не знайшлося місця для харчування дітей молодшого шкільного віку… А чому? Дуже просимо вас прояснити ситуацію.
12 Січня 2016, 23:34
Дякуємо за інформацією. Завтра будемо з'ясовувати ситуацію в районної влади. Триматимемо вас у курсі подій.
13 Січня 2016, 03:43
За ту ситуацію що склалась треба подякувати нашому уряду. Раніше харчування учнів 1-4 класів проводилось за кошти освітньої субвенції з державного бюджету, а в цьому році всі пільги і харчування учнів скинули на місцеві бюджети, тобто - маєте гроші годуйте дітей - не маєте не годуйте, те саме стосується і пільгового проїзду.<br/>Не цитуйте того супер-прем'єра Яценюка - всі його виступи зводяться до одного ми гроші дали на місця там і шукайте - БРЕХУН з БРЕХУНІВ!!!<br/>До речі на батьківських зборах була присутня депутат районної ради Філіпчук О.Р., яка пояснювали ситуацію. А те що небуло представників влади - їх хтось запрошував?
13 Січня 2016, 10:32
Згідна з &quot;Також батько&quot;. Хочу звернутися до невдоволених батьків. Ви як народжували своїх дітей, на що розраховували? На те, що їх має забезпечувати держава? Запитайте у своїх батьків, яку допомогу вони отримували, але все ж народжували і піднімали нас самотужки.
13 Січня 2016, 10:34
Хочу додати, що моя дитина також навчається у початкових класах.
13 Січня 2016, 16:45
Тут скоріше питання не хто винуватий, а чому бюджет немає змоги прокормити дітей, які статті вважаються в більшому пріоритеті ніж дитяче харчування. Хто б не був крайнім, платити батькам і цікаво знати хто, що зробив, щоб цього уникнути. Депутати не для того, щоб ставити перед фактом, а уроки історії, в дусі а наші батьки, прадіди і т.д. можуть тягнутися і до Київської Русі.
13 Січня 2016, 19:36
І чому в луцьку на енну кількість шкіл вистачає коштів кормити дітей аж до вересня, а в нас раз...і нема? Де ж вони так скоро поділись??? http://www.volynpost.com/news/63398-luckyh-shkoliariv-ne-budut-harchuvaty-za-koshty-miskrady?utm_source=social&amp;utm_medium=vk
14 Січня 2016, 10:38
Ви попередні коментарі читали? Питиання треба ставити не де гроші поділись, а де вони мають взятись? А що до Луцька то треба було зразу порівнювати з Києвом...
14 Січня 2016, 12:25
&lt;p&gt;оцій, яка пише про &amp;quot; ви думали коли народжували&amp;quot; .... ти розум втратила тітко????? люди при зарплаті в 1500 грн. ще мають якось виживаючи думати як дати дитинці ЩОДНЯ 10 грн. в школу.... питання зразу відфутболюється до державників району.... шукайте гроші бо цей беспредел Яценюка не закінчиться .. з місцевого бюджету потрібно тих 10 000 найти на харчування молодших класів.. крапка..&lt;/p&gt;
14 Січня 2016, 12:39
Можна було б і толерантніше висловлюватись... та й про які 10 тис. йдеться? Для харчування дітей 1-4 класів потрібно 1 млн. 500 тис. грн. на рік не враховуючи дітей пільгових категорій - сироти, напівсироти, діти учасників АТО та ін. старших класів... Питанння до таких розумників - де їх узяти?
14 Січня 2016, 13:01
Як на індексацію в кінці року вчителям і вихователям шукали, то підняли бюджети всіх рівнів і гроші найшли,а як подумати про дітей, то куча відмовок. Якби хотіли хоть щось зробити для людей,то гроші найшлиб, їх для чого вибирали??? Народна мудрість говорить:&quot;хто хоче щось зробити, шукає можливість,хто не хоче, шукає причину.&quot; Дуже шкода, що наша влада завжди шукає ПРИЧИНИ.
14 Січня 2016, 13:36
Ви б для початку поцікавились за рахунок чого була виплачена ця індексація, а (переливати з пустого в порожнє простіше простого), може ви надасте конкретні пропозиції звідки взяти фінансування? До речі бюджет району доступний в інтернеті візьміть та почитайте...
14 Січня 2016, 15:13
В тому й річ що читала, це і обурює.
14 Січня 2016, 22:09
скоро будемо приватного вчитея най мати то буде дешевше а то на школу дай за обід дай репетитора найми то для чого та школа
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024