Для Михайла Павловського з Ворончина замовили електроскутер

26 Жовтня 2017, 14:30
2807

Рожищенський соцзабез забезпечить Михайла Павловського електроскутером.

Ми писали про Михайла Павловського в матеріалі «Майже 20 років по ворончинській багнюці на саморобному інвалідному візку, де розповідали про важку долю, яка випала молодому чоловікові. В статті ми просили всіх небайдужих допомогти купити для Михайла візок з електроприводом. 

Та як повідомив Район.Рожище головний спеціаліст відділу у справах ветеранів, інвалідів та персоніфікованого обліку Управління соцзахисту населення Рожищенської РДА Олександр Мазелюк, цими днями вже замовили для Михайла крісло колісне з електроприводом. 

Відповідь на питання, чому раніше не опікувалися Павловським до банальності проста - тому, що про нього не знали.

За словами Мазелюка, про існування Михайла дізналися лише у лютому 2017 року, коли він разом із батьком звернувся в Рожищенську РДА за допомогою. До того часу жодних звернень за більш, як двадцять років хвороби Михайла не було.

Тоді, за словами спеціаліста, почали наводити справки, телефонували до сільського голови, згодом зв'язалися із самим чоловіком. Завели справу, розпитували про потреби. У серпні 2017 році Управлінням соціального захисту населення було видано кімнатне крісло колісне. У жовтні офомлена заявка на крісло колісне з електроприводом (електроскутер) для Михайла. Тепер залишається чекати, коли його доставлять до адресата. Це, звісно, не день і не два, а кілька місяців.


Але попри це Михайло все одно потребує фінансової допомоги, оскільки його захворювання вимагає спеціального харчування та постійного дороговартісного лікування. Хто має змогу підтримати людину з особливими потребами фінансово просимо не залишатися байдужими.

Кошти можна перерахувати на картковий рахунок Приватбанку 4149 4378 5830 5251 виданий на ім’я Павловського Михайла.

Також чекаємо конкретних пропозицій і добросердечних ініціатив з боку всіх, хто може чимось допомогти Михайлові на адресу [email protected].

Коментарі
01 Листопада 2017, 00:07
Супер
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024