Мешканці Рожищенщини скаржилися на автобус «Луцьк-Береськ» заступнику голови ОДА

26 Жовтня 2017, 09:02
5118

У середу, 25 жовтня, в Рожищенському районі провів виїзний прийом громадян заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук.

Питання, з якими зверталися  громадяни, стосувалися облаштування автомобільних доріг та незадовільної роботи перевізників маршрутних рейсів. Зокрема, йшлося про маршрут «Луцьк-Береськ», громадяни нарікали на те, що перевізник систематично не дотримується графіка руху.

Питання перебувало на контролі вже деякий час в райдержадміністрації, – повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

Також читайте, Пасажирка жаліється на хамське ставлення водія автобуса Луцьк-Береськ.

За повідомленням департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації, з 30 жовтня 2017 року з діючим перевізником достроково розірвано договір пасажирських перевезень і обслуговування зазначеного маршруту. 31 жовтня 2017 року буде укладений тимчасовий договір з іншим перевізником.

Також, порушили питання щодо удосконалення роботи центру надання адміністративних послуг, (а саме: матеріально-технічної бази), також пропонували шляхи вирішення певних проблем.

Окрім цього, під час прийому йшлося  про стан реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» у Рожищенському районі.

Перший заступник голови облдержадміністрації надав роз’яснення, а щодо окремих питань, які потребують детальнішого вивчення – відповідні доручення.

Коментарі
26 Жовтня 2017, 21:47
Некраща ситуація з маршрутом Рожище-Яблунівка(через Березолуки,Підгірне),мало того що нинішній перевізник Козак Л.В змінює розклад на власний розсуд(вечірнього рейсу немає,середа неїздить взагалі) мотивуючи тим що немає заробітку,тепер заявив що з 2.11.2017р взагалі не буде курсувати!!!Хто дасть конкретну відповідь по даному маршруту?В автобусі агітаційний календар з Хведчаком Л.П
28 Жовтня 2017, 21:23
що там Лариска меле Кошарукові щоб зірвати обєднання громади
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024