Якою побачили осінь рожищенські школярі

25 Жовтня 2017, 19:45
10784

«Осінь іде рідним краєм» – таку тему відтворювали із квітів, овочів та інших природних матеріалів у своїх школах учні ЗОШ № 2 та НВК №4, представляючи роботи на шкільній виставці осінніх композицій.

«Ми бачимо справжні барви золотоволосої пори року, кожна композиція неповторна, їх навіть важко оцінити, щоб визначити кращих, оскільки роботи дуже різнопланові» – зауважує директорка другої школи Ольга Пироганич.

На таких виставках завжди ставиться вимога, щоб композиції були зроблені з натурального матеріалу. Діти проявляють свою фантазію, творчість, використавши при цьому якомога більше природних матеріалів. Взагалі, кожна композиція на цьогорічні виставці своєрідна, цікава.

Всі постаралися, особливо початкові класи, – в них надзвичайно яскраві ідеї. Чого вартує композиція «Смішарики» від третьокласника Еміна, «Дари осені» від учня 4-А класу Сергія, чи то «Осінній годинник» від школярки Маргарити. 


3


2

1

1

Поділилася своїми враженнями від споглядання осінніх композицій в НВК № 4 і рожищанка Неля Потрапелюк.

«Сьогодні переглянула осінню виставку в Рожищенському НВК - майстри наші дітки!», - пише молода мама на своїй сторінці у Facebook та додає чудові світлини.

 

2




А ось такі поросятка вийшли у донечки викладача Рожищенської дитячої музичної школи Олени Бабоні з Торчина. 

Такою – різнобарвною, різноликою, строкатою побачити цю неповторну пору року, яка панує зараз у нашому житті, усі, хто побував на виставці осінніх експозицій у школах.

Роботи справді були дуже різними – і за тематикою, і за матеріалом, з якого виконані, і за власне застосованими техніками. Але об’єднувало їх одне – бажання щось зробити, показати себе, проявити власну думку, творче мислення, індивідуальність.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024