26 жовтня: гортаючи рожищенський календар

26 Жовтня 2017, 07:30
2050

26 жовтня День народження святкує заступник Рожищенського міського голови Віталій Поліщук (на фото).

Щиро вітаємо іменинника! Нехай на щастя та здоров’я стелиться дорога, а щодень приносить радість, оптимізм  та добрий настрій від позитивних новин – і в професійній  діяльності, і в особистому.

Поважаємо Вас, Віталію Олександровичу, за щирість, відкритість, високий професіоналізм, за добрі поради, бажання завжди прийти на допомогу.

Нехай Господь обдаровує Вас усіма благами, на які Ви, без сумніву, заслуговуєте –  благодаттю, міцним здоров’ям, родинним затишком, взаємопорозумінням у сім'ї та в колективі. 

Успіхів в усіх справах, добра та радості на Многії та благії літа! 

День Ангела святкують: Альфред, Веніамин, Злата, Микита, Трохим.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Іверської iкони Божої Матерi; Мучеників Карпа, єпископа Фиатирського, Папили, диякона;  Агафодора i мучениці Агафонiки; Преподобного Венiамiна, затворника Печерського, в Дальнiх печерах; Преподобного Микити, сповідника.

Погода: Сьогодні очікується плюс 8–12 °C, без опадів, свіжий вітер.

Народний прогноз погоди: 26 жовтня відзначається день пам'яті святого Карпа. У минулі часи цей день називали лазневий побут. На полиці протопленої лазні настоювали у молоці цілющі трави. Цього дня уважно слухали півня. Якщо півень починав співати раніше дев'яти годин вечора, на завтра очікували дощ.

Коментарі
26 Жовтня 2017, 17:38
Сердечно вітаємо з днем народження!!! Бажаємо міцнючого здоров"я ,добра і миру .Раді вітатись щоранку йдучи на роботу.Нехай так і буде ще довго довго.Сусіди.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024