У «Сім’ї і дім» читайте про одного з наймолодших сільських голів в Україні

21 Жовтня 2017, 14:42
2540

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про юного ґазду – голову селища Благодатне 27-річного Олександра Топорівського.

Він – один із наймолодших сільських голів в Україні. У селищі він господарює за новими підходами й своїми руками творить громаду, в якій хочеться жити. Чому Олександр, як багато хто з молодих, не поїхав із Благодатного, та чому вірить у майбутнє селища, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Воїну АТО із Шацька Володимиру Пеху довелося служити в один з найскладніших періодів українсько-російської війни. Третя хвиля мобілізації, мінімум часу на військове навчання, бої за Дебальцевський плацдарм і відхід українського війська на нові рубежі оборони. Спогади військового про пережите читайте на сторінках видання.

Історія Андрія Злотка з селища Іваничі – це втілена американська мрія. Він прибув до Рима вчорашнім школярем, а через десять років відкрив власну піцерію. Коли хлопець приїхав на заробітки в Італію, йому не було ще й вісімнадцяти. Про те, щоб визначатися з майбутньою професією, шукати себе, вступати до вишу годі було й думати – треба заробляти на життя. Історію успіху, за яким стоїть важка праця, читайте на сторінках тижневика.

Зелене чудовисько з шістьма лапами-колесами, яке має непробивну броню і може мчати крізь густі зарості та непрохідні болота. Йдеться не про казкового дракона, а цілком реального монстра – вдосконаленого автомобіля-всюдихода із села Бірки Любомльського району. Змайстрував цю дивно-машину тутешній майстер-самоук Андрій Сліпчук, який здобув безліч перемог у ралі на своєму шестиколісному УАЗі, який жартома назвав «Дубай». Як майстер обладнав всюдихід, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Близько півтори сотні «грибних уроків» провели упродовж нинішніх літа-осені волинські лісівники. Задля цього водили екскурсії до лісів, монтували на галявинах інформаційні стенди та роздавали сільськими дворами роз’яснювальні паперові буклети. Як відбувалися заняття просто неба, читайте в тижневику.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024