Рожищенські рятувальники провели навчання для дітей в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

20 Жовтня 2017, 10:12
1815

19 жовтня у Навчально-реабілітаційному центрі для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату міста Рожища відбулися заходи у рамках Тижня безпеки життєдіяльності.

Співробітники 3-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Рожища провели для вихованців центру акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Зокрема продемонстрували дітям пожежно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні підрозділу, розповіли про принципи його застосування, - повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Волинській області.

Також спеціалісти звернули увагу вихованців центру на важливості дотримання основних правил безпечної поведінки у побуті, зокрема під час користування побутовими електричними приладами. Йшлося також про неприпустимість розваг із сірниками та іншими джерелами відкритого вогню.

Шквал емоцій уже традиційно супроводжував практичну частину заняття, де діти могли відчути себе у ролі справжніх рятувальників, примірявши захисні костюми, бойовий одяг та каски. А на завершення заняття відбулося гасіння імітованої пожежі, де усі охочі могли подати воду на приборкання уявного вогню.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024