В районі заплановано два пункти реагування патрульної поліції

02 Січня 2016, 14:13
2109

Як відомо, на Миколая в обласному центрі Волині склали присягу патрульні поліцейські. Тоді під час виступу на урочистостях заступник голови Нацполіції України підполковник поліції Олександр Фацевич, що прибув до Луцька, на запитання журналістів, коли такі ж патрулі з’являться на вулицях районних центрів, відповів, що міста районного значення до реформи МВС можуть готуватися на кінець весни — початок літа наступного року.

На порозі таких знакових змін місцеві журналісти поцікавилися в новопризначеного голови Рожищенського відділення Ківерцівського відділу Національної поліції підполковника Василя Приймачука, як проходитиме формування патрульної поліції в районі.

2

«Патрульна служба буде сформована з дільничих інспекторів, працівників ДАІ та з працівників служби у справах дітей, — розказує очільник районної поліції. — Згідно з новою реформою, заплановано два пункти реагування. Один — у Щурині, інший — у Рожищі. Це з розрахунком того, що в будь-яку точку району група реагування повинна доїхати не більше як за 20 хвилин. На цих двох пунктах працюватиме приблизно 16 поліцейських. Група реагування складатиметься з двох чоловік, які нестимуть чергування по 12 годин поспіль. Вони обслуговуватимуть виклики, які не мають ознак кримінального злочину, також вестимуть роз'яснювальну роботу з населенням і будуть завжди в русі. Крім цих двох груп, працюватиме слідчо-оперативна група, яка виїжджатиме на виклики за ознаками кримінального правопорушення».

Детальніше про те, які зміни чекають на поліцію району, читайте в інтерв’ю з її керівником Василем Приймачуком. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024