Новорічний ярмарок, волонтери та Євромайдан по-рожищенськи…

01 Січня 2016, 11:00
1763

На продовження теми про найбільш обговорювані публікації 2015 року Район.Рожище вивів рейтинг новин, які найбільше вподобали наші читачі у 2015 році.

Очолює рейтинг новина "На першому благодійному новорічному ярмарку зібрали близько 800 гривень" (14 лайків). І це не дивно, адже у першому в Рожищі ярмарку за європейськими традиціями взяли участь талановиті місцеві майстрині, а вироби просто вражали різномаїттям та оригінальністю. Особлива подяка за фоторепортаж з заходу Володимиру Ковалюку. Першу сходинку з цією  новиною розділила стаття "Волонтер-рожищанин під час Іловайського котла допоміг бійцям вийти з оточення"

На другому місці за популярністю — публікації  "Маленькі рожищани долучились до створення прикрас для головної ялинки" та "Третє місце на міжнародному конкурсі здобув третьокласник із Рожища" (11 лайків)

Ну і, третю сходинку розділили 4 новини: "Волонтер як діагноз: рожищенці, які допомагають війську в тилу", "Вони відстоювали землю Донбасу, а жителям було байдуже, хто стане біля керма…", "У Рожищі відтворили євромайданівську атмосферу з палаючими бочками, канапками та чаєм" та "Ярмарок до Дня св. Миколая започатковує європейські традиції в Рожищі"  (по 10 лайків)

Шановні читачі, щиро дякуємо вам за активність на сайті Район.Рожище: палкі суперечки в коментарях, висловлені ідеї, залайкані та розшарені в соцмережах новини. За те, що читаєте нас, переживаєте за долю рідного міста та району й співпереживаєте тим, хто творить його майбутнє. Для нас це вдвічі приємніше, адже означає, що ми недарма працюємо! До нових зустрічей у 2016 році!!!

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024