Патріотичний урок: воїни АТО завітали до учнів Рожищенського НВК №4

15 Жовтня 2017, 13:13
6531

Напередодні Дня Захисника України в 5-В класі Рожищенського НВК №4 пройшов незвичайний урок патріотичного виховання.

Треба зізнатися, що готувалися учні до нього завчасно – цілий тиждень малювали, витинали, ліпили, клеїли, плели й вишивали, вкладаючи  у свої вироби, на тему миру та вдячності воїнам-захисникам,  тепло маленьких сердець та величезну, непохитну віру у перемогу України, як перемогу правди і добра.  

В результаті вийшла чимала кількість робіт, яку діти запланували передати на схід. А ні для кого не секрет, наскільки наші бійці чекають та цінують подарунки виготовлені дитячими руками.

І ось останній навчальний день  тижня, п’ятикласники з нетерпінням чекають закінчення уроків, адже в гості  до них мають прийти справжні воїни, які не зі слів знають, що таке відстоювати незалежність держави зі зброєю в руках.

І ось прочиняються двері і до класної кімнати заходять двоє учасників АТО Олександр Наумик та Віктор Клімук – дитячі оченята засяяли захватом і цікавістю. Бійці познайомилися з дітками, коротко розповіли про себе, а далі п’ятикласники, більше години, буквально засипали своїх гостей питаннями.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: «Змінювати країну треба починаючи з себе», - Олександр Наумик

Цікавило усе: яка найбільша зброя, які найкращі кулі, які бронежилети найміцніші,  в яких умовах доводилося ночувати, де зберігали їжу,  чи можна сховатися  від ворога в траві, як там зустрічають українських військових діти і чому зараз солдати в якості бойових обладунків не використовують лицарські лати.

Коли безпосередня дитяча цікавість була повною мірою вдоволена класовод 5-В Інна Грубізна та завуч з виховної Валентина Степанюк подякували гостям, привітали з прийдешнім святом та висловили сподівання, що зустрічі такі проходитимуть в школі й надалі, а учні з задоволенням продемонстрували свої роботи, які підготували для бійців, що зараз знаходяться в зоні бойових дій. 

Пізніше Олександр Наумик передав пакунок з подарунками волонтеру Володимиру Добровольському, який від перших днів збройного протистояння, вже незліченну кількість разів возив допомогу на схід, неодноразово бував безпосередньо у зоні де велися запеклі бої і до цього часу продовжує підтримувати воїнів-захисників. 

Володимир запевнив, що незабаром дитячі подарунки буде доправлено тим, кому адресовані.
















2

2

2



 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром