Як у Топільному День захисника України відзначали

15 Жовтня 2017, 13:27
4239

14 жовтня в Будинку культури села Топільне  святковим концертом засвідчували повагу всім, хто носить військову форму, хто  відстоював і відстоює цілісність нашої країни, захищаючи кожного з нас.

Найкращі слова та найщиріші пісні звучали на адресу українських воїнів-захисників.

За вікову історію української народності наша земля не один раз закликала своїх синів стати на її захист. І ніколи ці заклики до оборони рідного краю не залишилися не почутими. Сповнені мужності та рішучості українські солдати боронять рідну землю від вторгнення ворога і сьогодні. Чимало серед учасників бойових дій і тополян.




Вже повернулися з зони АТО Микола Волков, Юрій Муха, Олександр Солодько, Микола Терещук, Вадим Лазаренко, Вадим Смоляк, Сергій Ткачук, Леонід Майструк, Олександр Камінський, Андрій Поліщук, Сергій Бричук, Віталій Доля. До цього часу на сході країни – Олег Цісар, Сергій Карпець, Валерій Щур.




В ході концерту піснею Україну та її синів  величали Оксана Брилевська, Мирослава Пашковська, Катерина Бондарук. Кожен твір у їхньому виконанні був сповнений любові до рідної землі та віри в перемогу. Особливий емоційний  відгук у глядачів викликала пісня «Повертайся живим», яку заспівала-прожила Оксана Брилевська.

Нікого не залишили байдужим «Молитва за Україну» у виконанні вокального жіночого тріо будинку культури села Топільне.




А низка українських народних пісень відповідної тематики,  від народного аматорського фольклорного колективу «Джерела», переконливо довела, що історія має здатність повторюватися, але попри все, не змінюється готовність українських захисників боронити найдорожче.

Тож нехай кожен день наближає перемогу, адже   мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері буде мирним, бо його захищають славні воїни, яким довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир!



 

Коментарі
15 Жовтня 2017, 16:41
з учасників пофотографували і ніби в залі стільки людей
16 Жовтня 2017, 12:37
порожній зал.Для кого виступали і кого вітали?
16 Жовтня 2017, 17:00
Дорогі селяни,Для Вас готується захід,люди думають,як краще провести,а в не йдетДе всі структурні ,ганьба.А учасники молодці.
16 Жовтня 2017, 23:05
Оксана! Більше таких "холодних" заходів не проводь. Якщо це концерт, то що ж тоді в районі???проходить, де ти береш участь. Ось так треба! А так це ти для себе зробила виходить.
17 Жовтня 2017, 00:50
А ви хто? Хто ви є і що ви є? Таке враження - тільки тим і зайняті, що чекаєте, щоб тільки своїх обгадити. Новина поставлена в 13.27, а через 10 хвилин вже обісрали. Це просто маразм. І кожне знає і про зал, і про те як треба робити, "холодні" заходи - сісти не встати! То підніміть свої гарячі зади і прийдіть і подивіться, що ви пропускаєте! В інших селах своїх хвалять і підтримують, а тут сидять і гвагають.
17 Жовтня 2017, 23:20
Ніхто і не збирався гадити. Новина закинута на світлину, всі побачили і прочитали. Думки різні, висновок один- -якщо мало людей ходить, то навіщо тоді витрачати час собі і артистам. Головне для кого співати? Не чують у своєму селі, співайте у іншому, де вас чують і поважають.А відписувати і оправдовувати себе і хамити - це ваша культура., якої у вас видно...катма!
18 Жовтня 2017, 12:13
Я може б і співав би в іншому селі, одна проблема - не вмію. І на культуру якусь не прететдуюю навіть близько. Я хамло рідкісне. І хамитиму бидлу, яке думає, що воно має право когось принижувати і роздавати свої цінні поради на право і наліво.
18 Жовтня 2017, 23:46
Важко виступати перед майже пустим залом... В чому річ такого байдужого ставлення, людей де поселилась і коли та бактерія задавненої хвороби всіх.... причина є на все .... обдертий клуб роками і до тепер ....і шаблонна відбувальщина....
19 Жовтня 2017, 00:06
подивились як в Рудці то там голова і депутати вітали щей подарунки дарували а ти Оксанао сама хай поможуть і прийдуть в той клуб
19 Жовтня 2017, 11:59
То ви це Оксані розказуєте? Розкажіть голові, що треба було АТОвців запросити, привітати, подарунки вручити. А то виходить - людина зробила, ще й винна лишилася.
19 Жовтня 2017, 22:10
Переглянув світлини в Соколі свята, там що все голова робив? Ні! Попитайте зав. клубів, як вони все збирали по крупинці в сценарій, кого запросити, що подарувати.Голова виділив мабудь тільки "матеріальний подарунок"це- головне на святі. Не прийшли у вас АТОВЦІ, вони "не люблять слави", можна було запросити батьків їхніх, віддати їм шану за синів. Може тому, що як написало СЕЛО - просто вже надоїла сіра бувальщина. А в інших клубах що голова концерти проводить?То хай він буде директором клубу!!!!!!!!!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024