У Рожищі встановили білборд «Ті що бачили війну» до Дня захисника України

13 Жовтня 2017, 09:40
6740

У Рожищі встановили банер до Дня захисника України, зобразивши на ньому бійців АТО з Рожищенського району.

Білборд «Ті що бачили війну» розташований біля залізничного переїзду на перехресті вулиць Заньковецької, Мазепи та Селянської.

На фото бійці АТО, гордість району, люди, які пройшли пекло війни.


Ініціатор ідеї – секретар ГО «Рожищенське районне об’єднання учасників АТО» Аліна Кривов’язюк. Основна мета проекту - нагадати рожищенцям, що війна триває зовсім поруч, а від її жахів нас захищають тисячі справжніх чоловіків, серед яких і наші земляки.


«Хотілося всім нагадати, що Герої є серед нас, - каже Аліна Володимирівна. - Я акцентувала увагу на тому, що білборд варто встановити напередодні державного свята — Дня захисника України. Саме цей день наповнений гордістю і звитягою. Покликаний щоразу нагадувати кожному з нас, яку важку ціну довелося заплатити нашим хлопцям».


«На жаль, портрети всіх учасників бойових дій ми не можемо показати, але маємо пам’ятати про їхню відважність, - продовжує секретар. - Дивлячись на хлопців, кожен повинен розуміти, що події, які відбуваються на сході, — це не десь на краю світу, а зовсім близько. Хочеться, щоб кожен подивився в ті очі, які бачили війну і дав відповідь, чи за таку країну вони воювали, чи за такий перебіг подій віддавали найцінніше. Хочеться, щоб ідеї, бажання і задуми хлопців не зупинилися, щоб те, чим вони жили, й те, до чого вони прагнули, втілилося в життя».


Безумовно, для кожного з нас бійці АТО зразок героїзму та мужності, високого патріотизму, любові до рідної землі. Для нас вони справжні Герої, сини своєї Батьківщини. Зі святом вас, захисники України.

Коментарі
13 Жовтня 2017, 20:28
Молодці,гарна ідея. Хай Рожище знає своіх героів в лице!!!!!
15 Жовтня 2017, 00:36
Гарно, молодці!
16 Жовтня 2017, 13:27
Супер!!! Правильно зробили
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024