Як у Рожищі День художника святкували

10 Жовтня 2017, 11:18
4787

Хтось творить красу словом, хтось звуком, а хтось кольорами. Радість, яку дають нам картини – це радість участі разом з художником в тому процесі пізнання світу, який ми називаємо мистецтвом. 

Вже традиційно Будинок дитячої творчості у другу неділю жовтня святкує День художника, адже в закладі працює два самобутніх творчих колективи: студія образотворчого декоративно-прикладного і мистецтва «Художній дивосвіт» і зразкова студія декоративно-прикладного мистецтва «Етюд». 



Отже, з нагоди свята пісню «Новий день» всім присутнім подарувала вихованка зразкової студії вокального та сольного співу «Камертон» (кер. Матвійчук І. П.) Анастасія Панасюк.

На святі зібралося багато креативних та творчих дітей, які брали участь в іграх та конкурсах, організованих вихованцями гуртка «Юні аніматори» (кер. Сбітнєва О. В.).

Ведуча в образі художника (Сбітнєва О. В.) та Маленька дівчинка (Оленич Вікторія) допомогли учасникам свята пригадати барви веселки. Настрою додали тематичні поезії у виконанні Косарєвої Євгенії, Соловйової Лізи та Рицая Станіслава). Всі глядачі активно брали участь в розгадуванні загадок. Та найбільше захопила гра «Перебіжки», яка розворушила дітей.




Родзинкою нашого свята став дивовижний та цікавий майстер-клас зі створення малюнків меленою кавою від керівника студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Художній дивосвіт» Шатунової Оксани Іванівни.





У день свята вихованці студії першого року навчання урочисто виголосили присягу, в якій обіцяли слухати свого керівника, вивчати творчість великих майстрів, берегти свої пензлі, вимальовувати фарби та обов’язково займати призові місця у конкурсах.


Гуртківці БДТ вже неодноразово доводили, що талановиті діти – талановиті у всьому! Тож вітаємо всіх юних художників: вправних і впевнених, боязких і сором’язливих. Будемо сподіватися, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть. Відтак на українському мистецькому олімпі кожного року з’являтимуться нові зірочки!


Оксана Сбітнєва 

 

Коментарі
11 Жовтня 2017, 01:19
керівникам та організаторам свята велике спасибі, Оксана Іванівна, ви найкращі
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024