8 жовтня: гортаючи рожищенський календар

08 Жовтня 2017, 08:00
Олександр Лемещук 4286
Олександр Лемещук

8 жовтня День народження святкує підприємець, волонтер Олександр Лемещук (на фото).

Щиро вітаємо іменинника та бажаємо родинного затишку, наснаги та міцного-міцного здоров’я. Нехай ніколи у Вас, Олександре, не буде причин для суму,  а радість та задоволення від життя приносять рідні та друзі.  Нехай Господь оберігає Вас і Вашу родину, благословляючи на добрі справи. Многая літа!

Також цього дня радісне свято завітало до завідувачки відділу обслуговування Рожищенської районної бібліотеки для дітей Галини Ніколайчук. 

Бажаємо іменинниці міцного здоров'я, спокою на душі, гармонії та добра. Нехай завжди поруч будуть надійні колеги,  щирі друзі та любляча родина. Нехай Ваш творчий та родинний дім оминають негаразди, проблеми та життєві бурі.  Бажаємо  спокою на душі, постійної впевненості та такого ж олімпійсько-стального спокою, яким Ви володієте! На сто років Вам – добра та щастя, любові та наснаги. Нехай Вас оберігає Господь!

Галина Ніколайчук
Галина Ніколайчук

День Ангела святкує: Сергій, Герман.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Преподобної Єфросинiї Олександрiйської; Преподобного Сергiя, iгумена Радонезького, всiєї Руси чудотворця.

5 жовтня святкують: День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби України, День художника України, День юриста України.

Погода: Сьогодні очікується плюс 5–13 °C, обложний дощ, туман, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: Цього дня відзначається Представлення преподобного Сергія, ігумена Радонежського. Наші пращури підмітили, якщо на Сергія перший сніг випаде, то зима прийде на Михайла (21 листопада). А якщо цього дня сприятлива погода, то збережеться вона на три тижні.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024