Пасажирка жаліється на хамське ставлення водія автобуса Луцьк-Береськ

07 Жовтня 2017, 15:51
14602 Джерело: Фото ілюстративне

На редакційну пошту Район.Рожище надійшов лист від пасажирка автобуса Луцьк-Береськ Олени Д. Дівчина розповідає, що водій, який здійснює перевезення за цим маршрутом не тільки ображає пасажирів, а й було помічено, що їздить напідпитку.

«Люди добрі скільки цей безлад може продовжуватися? Невже ніхто не може приструнити горе-водія з автобуса Луцьк-Береськ? Він зобов'язаний зупинятися на зупинці на вимогу пасажирів, включаючи і зупинки у Луцьку.

Але таке, як він робить - це вже неможливо. Хамить, ображає різними противними словами, кляне. Говорить, що останній раз я їду у цьому автобусі. Хоча я їду з кінцевого села. Мало того що хамло, ще й, коли просять стати на зупинці ображає людей.

Був випадок, коли виходила пасажирка з дитиною 2-х років. Він не тільки не зупинився на зупинці, а почав ображати її. Вона ще раз сказала зупинитися, бо це його обов'язок. Жінка тримала на руках дитину та два великих пакети. Коли водій різко загальмував, пакети вислизнули з рук і вона ледь не впала з дитиною. Сказала, що більше в цьому автобусі їздити не буде. Та й то ще не все: коли жінка ще не зовсім вийшла з автобуса, водій почав закривати двері . Внаслідок чого вона з дитиною ледве не опинилася під колесами автобуса.

Водій часто їздить напідпитку. Гальмує різко, що люди ледь не падають. А якщо пред’являють претензії, то чують на свою адресу добірний мат. Стан самого автобуса - жахливий. Інформації про перевізника немає, як і графіку, і цін (з інформації на сайті ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» перевізником на цьому маршруті є Ліщук І. Д, - ред.).

Сьогодні їхала з роботи в село. Автобус був переповнений людьми, які їхали у Береськ. Але тільки до мене водій мав претензії. Вимагав, щоб я взяла квиток у касі. І знову пішли в хід лайливі слова.

Головне те, що білет до Береська в автобусі коштує 36 грн, а через касу 48 грн. Це як розуміти? Прошу відповідальних осіб провести роз’яснювальну роботу з водієм, доки він не зробив з людей м'ясо в автобусі, коли їде напідпитку», - пише ображена пасажирка.


Що робити в такій ситуації і чи є важелі впливу на таких водіїв, запитуємо у юриста Рожищенського бюро правової допомоги.

«Перш за все у салоні кожного автобуса повинна бути розміщена інформація про те, кому даний транспортний засіб належить. Вказівка перевізника, номера ліцензії, адреси реєстрації та контактних телефонів обов`язково. Перевізником може бути як організація, так і приватна особа (індивідуальний підприємець).

Якщо ж ви зіткнулися з хамським ставленням водія, постарайтеся знайти можливість зібрати докази. Як правило, достатньо переконливими аргументами для транспортної компанії і безпосереднього начальства водія є диктофонний або відеозапис події з вашого мобільного телефону.

Коли водій не зупиняється на зупинці зафіксуйте цей факт. Візьміть номери телефонів у інших пасажирів, які були свідками конфлікту, чи ігнорування водія, заручіться їх згодою підтвердити ваші слова. Ідеальним варіантом буде складання колективної скарги.

Запишіть номер і марку транспортного засобу та всю офіційну інформацію, розміщену в салоні. Першою інстанцією, куди слід скаржитися, є фірма або підприємець, який здійснює комерційні транспортні перевезення.

У ряді випадків вистачає особистої бесіди, але якщо керівництво організації не йде вам назустріч, ви маєте право написати заяву, в якій викладіть суть конфлікту, дії, вжиті водієм, вкажіть ваші вимоги.

Так як контроль над діяльністю приватних перевізників здійснює міське та обласне Управління пасажирського транспорту, а також Департамент транспорту, відповідну заяву Ви можете подати до Рожищенської РДА або у департамент інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації», - радить юрист.

Коментарі
07 Жовтня 2017, 19:16
а хто казав що водій має зупинятись де кому заманетьсяу водія є паспорт маршруту ав яких вказані зупинки на даному маршруті і ще посадка на автостанції проводиться по квитках читайте закон про автомобільний транспорт
07 Жовтня 2017, 20:51
Цікаво де ж у його це записано? <br/>Хіба що на лобі<br/>Це хам а не перевізник<br/>Якщо по квитках то цікаво чому квитків пасажири не беруть<br/>Такого як він давно треба гнати і далеко
07 Жовтня 2017, 20:53
Колись мого брата зажжав малого 4 років в дверях а потім сказав &quot;чого стоїш&quot; скоріше треба іти . Як мала дитина має скоро виходити з автобуса це ж не вилика дитина
07 Жовтня 2017, 21:14
Люди добрі поміняйте нам перевізника<br/>ми не хочемо попасти в аварію коли він пре як навіжений
07 Жовтня 2017, 21:27
менше зупиняйте біля кожного стовпа і він не буде перти
07 Жовтня 2017, 21:39
Не раз сам підіііжаю даним маршрутом,якщо чесно-це настоящий хам і все,про що ще можна дальше писати.КРАПКА.......
07 Жовтня 2017, 22:24
Люди добрі! Про що можна говорити! Шофер зек! Він не один раз сидів в тюрмі за крадіжки?
07 Жовтня 2017, 22:38
Є інформація,що на даний маршрут має виїхати кореспондент і оператор одного із найбільш популярних телеканалів країни.І повірте мені,тоді все піде на лад.Тобто даним маршрутом зацікавльться всі чиновники.А сам Ліщук,якщо має ще якісь рейси,то ще і ті може втратити,не тільки Луцьк-Береськ,адже саме він відповідає за цей маршрут і горе водія.Ще недорг залишилося чекати,повірте все буде добре.
07 Жовтня 2017, 22:43
Читай уважніше статтю-пишуть що інцеденти на зупинках відбуваються
07 Жовтня 2017, 22:47
Сидіть селяни і далі терпіть і нічого не робіть.Наступний раз тому зеку-довбню башню знесе і будемо мати надзвичайні новини.
07 Жовтня 2017, 23:09
На зупинках не зупиняється! Людям хамить! Обзиває! ПРОШУ поміняти шофера!!!
08 Жовтня 2017, 00:51
Нехай зберуться чоловіки ображених жінок на кінцевій зупинці в Береську, і навчать того мудака бути ввічливим, і в догонку кинути борони на плечі!!!Думаю такий урок був би нормальним.
08 Жовтня 2017, 01:49
Скільки мона терпіти <br/><br/>Хто ж нас почує Колись??<br/>Поміняйте нам водія <br/>Всі просять<br/>Прийміть міри
08 Жовтня 2017, 01:53
Він п'яний їздить<br/>На що дивиться міліція?<br/>А між кияжом і доросинями ви бачили як їздить? Майже ще трохи і в кювет <br/>Це точно зек <br/>Поможіть нам вищі сили ми не хочим з ним їздити<br/>Автобус жахливий ви бачили що там тормоза відмовляють. ?? А в нас в сім'ї діти малі і дружини. На що дивляться вищі Люди?
08 Жовтня 2017, 02:00
шановані Вам не водія потрібно міняти, а перевізника.Зверніться в департамент ОДА до Мирки або Наталі Степанівни, вони на Ваші скарги мусять звернути увагу, а ще краще розірвати договір з теперішнім перевізником і заключити з новим, якщо так дозволить пані наталі.Уважно читайте наші закони.
08 Жовтня 2017, 02:17
Я СООБИСТО ЗВЕРТАЛАСЯ ДО МИРКИ І НАТАЛІЇ СТЕПАНІВНИ !!! ВЖЕ ПРОЙШЛО 2-ТИЖНІ РЕАКЦІЇ НОЛЬ!!
08 Жовтня 2017, 02:17
Я СООБИСТО ЗВЕРТАЛАСЯ ДО МИРКИ І НАТАЛІЇ СТЕПАНІВНИ !!! ВЖЕ ПРОЙШЛО 2-ТИЖНІ РЕАКЦІЇ НОЛЬ!!
08 Жовтня 2017, 02:21
І ЦЕЙ ВОДІЙ КОТРИЙ ХЛІБОВСЬКИЙ СЕРГІЙ ТА ЙОГО НЕЧЕБТО ЖІНКА НЕ ЗНАЮ ЯК ЇЇ ЗВАТИ.... ВОНИ САМІ ПЕРЕХОВУЮТЬСЯ ВІД ПЕРЕВІЗНИКА ЛИЩУК !!! ЛИЩУК ЇХ НЕ МОЖЕ ЗЛОВИТИ ,АБО ПРОСТО ЗАБИВ БОЛТ НА НИХ....... І ЗА ТЕЩО ВІН САДОВИТЬ ЗА РУЛЬ В П.ЯНОМУ СТАНІ ДЕМЧУКА АНАТОЛІЯ ВЖЕ ЇХАЛА З НИМ 2-РАЗИ АЛЕ Я ПРОСТО ПІЗНО СОБІ РОЗДУМАЛА ЩО ТО МОЖНА ПОДЗВОНИТИ ДО МІЛІЦІЇ ЩОБ ЙОГО ПОВ.ЯЗАЛИ !!! ТОМУ ЩО ВОДІЇ МАРШРУТУ ЛУЦЬК - БЕРЕСЬК ДУЖЕ ЧАСТЕНЬКО ВИЇДЖАЮТЬ ІЗ СЕЛА НА ПІДПИТКУ ....
08 Жовтня 2017, 02:57
ВСІХ ДУЖЕ ПРОШУ НА 12:00 В ПОНЕДІЛОК ПРИЇХАТИ ДО МИРКИ ВУЛ.КИЇВСЬКИЙ МАЙДАН УПРАВЛЯННІЯ ІНФРАСТРУКТУРИ....БУДЕ ЖУРНАЛІСТ З ПИТАННЯМ ЧОМУ СКІЛЬКИ Є СКАРГ А ДОСІ ЇЗДИТЬ ТОЙ ВОДІЙ !! ХТО ЗМОЖЕ СТАВТЕ +
08 Жовтня 2017, 11:33
&lt;p&gt;І нічого ви мені не зробите. Хайно попадете до мене в ПАЗік я вас &amp;quot;покатаю&amp;quot;.&lt;/p&gt;
08 Жовтня 2017, 11:50
якщо їй неподобаеться перевізник...то хай підводою їздить...
08 Жовтня 2017, 12:49
Гнати таких водіїв поки не сталося біди.Він такий не один є ще багато таких а особливо маршрут луцьк вишеньки там теж водій на ходу відкриває двері і закриває тобто заскакуй і вискакуй недавно чуть не придушив дверима вагітну жінку якби люди не почали кричати то могла б бути біда а він навіть і не вибачився і таких ситуацій дуже багато.Тут потрібно перевіряти усіх водіїв і перевізників бо з їх усіх мало назбирається нормальних водіїв.
08 Жовтня 2017, 13:05
Такої противно людини ще я не бачив. В його ті очі бігають коли бачить гроші,як футболісти на полі
08 Жовтня 2017, 14:34
&lt;p&gt;ТЕБЕ Ж ЗА ТЕКЕ ЗБИРУТЬСЯ ПАЦАНИ І ЗАБ.ЮТЬ ... МАЛО ТОГО ++ ЧОЛОВІКИ ТИХ ЖІНОК ЯКИХ ТИ ПОСИЛАВ І Т.Д. ПОНЯВ:?? НЕ ДОВГО ТОБІ ОСТАЛОСЯ ЇЗДИТИ !!! ТАКЩО ЧЕШИ СВОЇМ ПАЗІКОМ ЗІ СВОЄЮ КИЦЬОЮ !!!! ПОКИ НЕ ПІЗНО І ТОДІ ТОБІ НІХТО ВЖЕ НЕ ПОМОЖЕ ТОДІ !!!&lt;/p&gt;
08 Жовтня 2017, 14:55
ЧУВАК ТИ ПОПАВ ПО САМІ ПОМІДОРИ !! НЕ БУДЬ ТАКИМ БЕЗПЕЧНИМ НА СВОМУ ПАЗІКУ А ТО РЕАЛЬНО РАНО ЧИ ПІЗНО ТЕБЕ ЗВБ.ЮТЬ В НЬОМУ !! ЩЕ РАЗ НЕ БУДЕ ВІДПРАКИ ПЕРШОГО РЕЙСУ З АВТОСТАНЦІЇ...ЧИ ТИ ДУМАЄШ ЩО ЗАПЛАТИВ НА АВТОСТАНЦІЮ ТО ТОБІ ЗРОБЛЯТЬ 100% ВІДПРАВКИ З НЕЇ? ПОМИЛЯЄШСЯ СТАРИЙ!! ВСІ ВІДПРАВКИ ФІКСУЮТЬСЯ ВЖЕ ЯК МІСЯЦЬ!!!!
08 Жовтня 2017, 15:12
В мене крагом є знайома братва, візьму в СБУ IP-адресси і вам всім буде пі.......ц за погрози. І взагалі я вас всіх не боюсь. Десь бачив.
08 Жовтня 2017, 15:19
&lt;p&gt;ВЗАЄМНО !!!&lt;br /&gt; ДАВАЙ ФАС НА ІР-АДРЕССИ !!! ТОЛКУ З ТОГО ВСОДНО ТИ ЇЗДИТИ НЕ БУДИШ ПОНЯВ !! ТИМ БІЛЬШЕ АЛКАШАМ НЕ МІСЦЕ ЗА РУЛЕМ !! ХАМ СМЕРДЮЧИЙ !!&lt;/p&gt;
08 Жовтня 2017, 18:04
що наталя степанівна та мирка беруть свої відкати, і не факт ,що даний перевізник платить за надання даного маршруту. Та ціла наташа вже так себе ставить, ніби сама вона голова ода і нікого перед собою не бачить і не чує.Хто з нею стикався, той мене підтримає.
08 Жовтня 2017, 18:10
я вас пыдтримую тому що реакцыъ ноль выд них!
08 Жовтня 2017, 18:11
і тим більше тр<br/>еба до них іти з кореспондентом щоб вони Мирка Іван Іванович і Наталія Степанівна дали відповідь на всі питання
08 Жовтня 2017, 18:17
за який хрен та ціла Наталі будує хату в Буратині, викупила квартиру, кілька раз з сім'єю їздить в Єгипет відпочивати. Чи це можливо така велика заробітна плата в державного службовця, я думаю що це кошти Хайчевського та Варшви. Хабарниця. Прокуратура, Вам є свіжа робота.
08 Жовтня 2017, 18:35
Їздив і їздити буду, себе понюхай д.....ра. Злий пес тебе нюхав і здох!
08 Жовтня 2017, 19:33
хааха , та ну , що чесно ?? може ще твой пес ??? бедний !!
08 Жовтня 2017, 19:59
старий , ти будиш коліньми їхдити по асфальту повір !!
08 Жовтня 2017, 20:50
&lt;p&gt;Воділо йоб....... Тобі рукі поодривать щоб їхати неміг.,радій що я з тобою неїхав. А в РДА звертатись смисла нема. Вони ще нікому непомогли-вони зара самі в жо... Так вам і нада.&lt;/p&gt;
08 Жовтня 2017, 21:40
а куди звернутися щоб його вигнали ???
08 Жовтня 2017, 22:45
в прокуратуру
08 Жовтня 2017, 23:01
А ТОЛКУ ??? ЯКІ ДОКАЗИ В МЕНЕ НІЯКИХ!! А СВІДКІВ Я ВСІХ НЕ ЗБЕРУ!
08 Жовтня 2017, 23:35
мені подобається 5+
09 Жовтня 2017, 02:51
8 травня я мала їхати на перший рейс з Копачівки на день народження.Так водій вирішив цей рейс з Луцька не робити.Він всього навсього зробив його прямо з Береська о 8 годині . Коли я запитала його в обідній рейс чого вас не було вранці він зробив з мене дурня і так само начав обзивати не цензурними словами.Йому явно не водієм працювати і ХТО ЙОГО ВЗЯВ НА РОБОТУ
10 Жовтня 2017, 00:30
роздули ви тут історію, згадайте всі себе, не раз бачу, як кожен з вас намагається навмисно &quot;вибісити&quot; оточуючих, зігнати весь гнів, показати що я є &quot;хтось&quot;, а решта мають мені підкорятись. так само і в цьому випадку, всі бачать лише когось, а от себе ні в силах ніхто побачити, якщо хочете змінити світ і змінити систему розпочніть з себе.<br/>часто приходиться їздити в різних маршутках і автобусах, і часто бачу ситуації коли люди самі провокують водіїв, просто через те, що їм якби скучно їхати, часто бачу як люди самі смітять в автобусах, спираючись на те що так було, і ще можна навести багато подібних прикладів.<br/>всі ми люди, і в кожного свої недоліки, ніхто не ідеальний ви повірте також!!!!
10 Жовтня 2017, 01:00
до &quot; невідомий&quot; виходить по вашому можна матами на пасажирів за те що попросили зупинитись на зупинці навіть якщо вона і на вимогу але ж зупинка ---- цікаво дуже.............
10 Жовтня 2017, 03:03
я не думаю, що вже там так було сказано матами, однакне мені судити.<br/>можу лише стверджувати, що в кожній ситуації діє &quot;причинно- наслідковий закон&quot;<br/>і винних не шукають лише з одного боку конфлікту, мабуть всі це мають розуміти
10 Жовтня 2017, 12:40
Шофер ХАМ<br/>Стала свідком інцинденту який стався 28 Серпня в центрі міста Рожище цей самий водій не хотів перевозити циганку, з жорстокими матами він випихав її з маршутки. Причому циганка чесно платила за проїзд, в багатьох маршутках їзджу але такого ХАМА бачу в перше<br/>та він може і руки прикладати до пасажирів
10 Жовтня 2017, 15:47
Шановна Олена Дацюк ! Так що вас жаба задавила, що одні їздять за 36 гривень, а ви за 48 гривень. Прочитавши весь цей брєд який ви висловили то складається враження, що ці всі коментарі висловлює одна сім&quot;я і все одні негативи. Якщо ви бачили, що водій їде пяний так чому ви зразу не викликали Поліцію, можливо в вас розрядився телефон, так можна було попросити в інших пасажирі. Я вважаю, що пяний за кермом це є вбивця, а ви шановна Олено це все прикривали, а можливо це все наклеп, а на рахунок зупинок де він має зупинятися виясніть все в Мирки, в його в Береську по документах я думаю одна зупинка, а не пять так же і по інших селах і подякуйте йому, що він ще зупиняється. А ще як міг Хлібовський щось писати в коментарях, якщо в ці години він за кермом. А ще на рахунок між Доросинями та Кияжем, щоб не було так страшно Олегу напевне треба відремонтувати дорогу, а дальше щось говорити, або скажіть Олег скільки ви добивались за цю дорогу, щоб її відремонтували і той зек як ви кажете їздив рівно не по убочинах. А якщо комусь щось не подобаєься можна їздити власним транспортом, а якщо нема тоді таксі і зупинеться де ви захочете і зачекає скільки скажете і поїде в Береськ хоч і через Київ так, що вирішувати вам чи їхати з комфортом зате дорого чи їхати громадським транспортом і терпіти всі незручності зате дешево. І в кінці хочу сказати, що з такими дорогами дякуйте, що ті автобуси ще так їздять по тих маршрутах, ще трохи і будете пішки ходити тому, що ніхто на такі маршрути їздити не буде.
10 Жовтня 2017, 16:48
Ось і родичі об'явились<br/>який &quot;святий&quot; в нас перевізник.<br/>Треба кланятись перш ніж заходити в автобус
10 Жовтня 2017, 16:48
Ось і родичі об'явились<br/>який &quot;святий&quot; в нас перевізник.<br/>Треба кланятись перш ніж заходити в автобус
10 Жовтня 2017, 19:20
Та нє, не вгадав, не родичі, просто сам маю свої маршрути і знаю, що це таке. А іноді потрібно і вклонитись.
10 Жовтня 2017, 19:56
Неодноразово чула думку людей Береська проте, що цій сімейці депутата Дацюка взагалі ніхто не добрий: ні родичі, ні друзі, ніхто!!!!!! Вони тільки &quot;правильні&quot; і &quot;добрі&quot;. А дочки переплюнули маму. Все що написала писака - брехня.
10 Жовтня 2017, 20:15
Якщо їхати в автобусі і поводити себе чемно, давати місце старшим (хоча батьки не вчать цього своїх дітей), то шофер не буде тобі хамити. А та &quot;мамочка&quot; з допису перша обізвала шофера і впала вона сама. Є свідки.
10 Жовтня 2017, 20:27
Про яку ви демократію говорите і кого ви захищаїте.Всі добре знають неадекватну поведінку даного водія.Ви напевно працюєте на замовлення? І впала вона сама і свідки є.Про що ти шановна пишеш обдумайся.......
10 Жовтня 2017, 20:34
Єй вчителька не палися!!! Як послухати тебе,то тобі ніхто не добрий.
10 Жовтня 2017, 20:40
да невже? ти на себе дивилася? а на те як поводишся в маршрутці?
10 Жовтня 2017, 20:43
На щастя я не вчителька. Бо за таких як ви мені було б соромно! ( &quot;Ей&quot; а не &quot;Єй&quot;).
10 Жовтня 2017, 20:46
Панове, хто говорить про демократію. ЇЇ не має в нас.
10 Жовтня 2017, 20:49
ага, бачу вже, що не вчителька)))))))))))))))))
10 Жовтня 2017, 21:07
Це вже ваші проблеми, що ви там бачите. Може краще себе бачити?????
10 Жовтня 2017, 21:12
А те що я працюю на замовлення то правда. Копала картоплю а тепер ріжу буряки на замовлення своєї сімї.
10 Жовтня 2017, 21:14
Скинь очки і не палися.
10 Жовтня 2017, 21:30
Бачиш помилку знайшла.................Значить філолог Береської школи.
10 Жовтня 2017, 21:33
&lt;p&gt;слуай сюда!&amp;nbsp; я знаю хто це все пише!! і якщо комусь не подобається сім.я депутата ДАЦЮКА то задушіться в своїй завісті вам ще до таких людей дуже далеко і ви не на тих людей попали що будуть кланятися якомусь&amp;nbsp; водієві!! люди за дорогу платять гроші ,а не за поклони їздять !! ми не безкоштовно їздимо а платимо повну вартість......а якщо даного перевізника вкусило за жопу то нехай тепер каїться ... + на даного шофера вже 4-заяви в прокуратурі !! і цей перевізник їздити не буде це однозначо !! тим більше маршрут Луцьк- Береськ дуже вигідний для іншого перевізника наскільки я знаю який зацікавився !!! а договір з даним Ліщуком розірвано !! оскільки прийшов лист !!! !!&lt;/p&gt;
10 Жовтня 2017, 21:35
ЯКЩО РЕЙС НЕ БУДЕ ЗНЯТО ПІДЕМО ДАЛЬШЕ НЕ ДУМАЙТЕ ЩО ЦЕЙ ПРИДУРОК БУДЕ В ЛЮДЕЙ НОГИ ВИТИРАТИ ТІПА ВІН БОГ В ТОМУ АВТОБУСІ....І ЦЕ ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ А НЕ ТАКСІ ...І НЕ САМОМУ ВОДІЄВІ ХЛОБОВСЬКОМУ ВИРІШУВАТИ ХТО БУДЕ В АВТОБУСІ ЇЗДИТИ ВСІ ВСЕ ЗРОЗУМІЛО !!! ТАКЩО ЗАКРИЛИ СВОЇ СМЕРДЮЧІ РОТИ І ТРИМАЄМО СВОЇ ДУМКИ ПРИ СОБІ ..МЕНІ БОЯТИСЯ НЕМАЄ ЧОГО.... ПИШУ ВСЕ ЯК ДУМАЮ ТОМУ ЩО ЯКЩО НАШ НАРОД БУДЕ ОТАК МОВЧАТИ ТО 100% ЛІБОВСЬКИЙ ЗРОБИТЬ В АВТОБУСІ М.ЯСО !! РАНО ЧИ ПІЗНО !!
10 Жовтня 2017, 21:37
&quot;до попередниці&quot; і &quot;до верхньої&quot; шановні ви що зараз доказати хочете хто палиться а хто працює на замовлення?? в мене склалося враження що то одна людина між собою веде перепалку
10 Жовтня 2017, 21:38
Якщо їхати в автобусі і поводити себе чемно, давати місце старшим (хоча батьки не вчать цього своїх дітей), то шофер не буде тобі хамити. А та &quot;мамочка&quot; з допису перша обізвала шофера і впала вона сама. Є свідки.<br/> <br/>СВІДКИ *?? НЕ СМІШИ МЕНЕ !! Є ВІДЕО ЗНЯТЕ З ВУЛ ШЕВЧЕНКО І ТАМ ВСЕ ПРИКРАСНО ВИДНО !! ХТО І ЯК ВПАВ!! І ДІЙСНО Є СВІДКИ ЯКІ ВСЕ БАЧИЛИ ! ВСЕ ОПИСАНО ДАВНО ЛЕЖИТЬ В ПРОКУРАТУРІ І В ПАНІ НАТАЛІЇ !!
10 Жовтня 2017, 22:02
Якщо є докази, то буде все вирішено по закону.
10 Жовтня 2017, 22:08
Не мішайте грішне з праведним. До чого тут філолог. До Вікторії якщо не помиляюся ваша мама теж вчителька??????
10 Жовтня 2017, 22:23
А ПРИ ЧОМУ ТУТ БАТЬКИ Я ЩОСЬ НЕ МОЖУ ПОНЯТИ??<br/>ВИРІШУЄМО ЗА СЕЛО ТА ТІ СЕЛА ЯКІ ЇЗДЯТЬ ТИМ РЕЙСОМ !!!
10 Жовтня 2017, 22:26
цілком згідний ,пора наводити порядок з такими перевізниками !! а не порозводилося таких як на Береському маршруті !!!
10 Жовтня 2017, 22:29
Судячи з того що пишете то я бачу вам заздрісно що Олена з такої хорошої і заможньої сім'ї. <br/>І те що батьки в її освічені і те що їх діти вивчилася і працюють в луцьку а не в селі як інші або сидять в і батьків на шиї.<br/>Це просто заздрість
10 Жовтня 2017, 22:47
Однозначно Олена молодець,на таких треба рівнятися.А ви дальше мовчіте.Дійсно є перевізник який хоче забрати даний рейс.Незважаючи на стан дороги,цей рейс рентабельний.Має бути 6 рейсів а є 3.То про що ще можна говорити.
10 Жовтня 2017, 23:50
читаючі коментарі, дивує, одне, що більшість людей, не пам'ятають що вчора їли,пили і т.д... однак що було 2 місяці, півроку назад, всі добре знають. і навіть точні дати пам'ятають.<br/>а ще дивує те, що всі стараються, висловити якісь &quot;високі&quot; думки і переконання, при цьому забувши зовсім про орфографію.
11 Жовтня 2017, 00:19
ПЕРЕВІЗНИКА МОЖНА ЗМІНИТИ І ШОФЕР БУДЕ ДРУГИЙ. А ВИ &quot;БОРЦІ ЗА ПРАВДУ&quot; ЗА КОГО ДАЛІ ВІЗМЕТЕСЯ. ХТО НАСТУПНИЙ????
11 Жовтня 2017, 00:20
ЯКА ТУТ ОРФОГРАФІЯ, ЯКЩО СТІЛЬКИ НЕНАВИСТІ!!!!
11 Жовтня 2017, 00:26
Якщо вам неподобаєця перевізник то хай маршрут Луцьк-Береськ неїздить до кінцевого села Береськ а наймуть інший маршрут для Берещуків особно.
11 Жовтня 2017, 00:29
Діло не в тому який перевізник чи водій нас возить,діло в тому що саме як він це робить,він зі всією ненавистю по хамськи відноситься до людей, тоді про що далі говорити люди не скоти щоб так відноситися і тим більше водій возить не за спасибі,а за гроші,тим більше!!! Якби був норм водій тоді люди не бунтували !!! Я повністю згідна з людьми які проти Хлібовського ! Всім бажаю добитися справедливості !
11 Жовтня 2017, 00:49
Вельмишановна сім'я, ви оприділіться, хто кому заздрить? Чим вам чи ви всім?
11 Жовтня 2017, 01:08
хай розкажуть потерпівші як обкладають матами батьків, коли ті п'яні ходять по селі
11 Жовтня 2017, 01:17
Вікторія до !!!!
11 Жовтня 2017, 01:20
Народ до чого така'паніка!??ми говоримо за водія а'не за алкашню,до чого тут це? Вам самим не смішно таке писати??? Краще промовчіть
11 Жовтня 2017, 01:31
Того то тут потрібно всю власть міняти!!? Вже нашим людям фельдшер не подобається!!! Дуже цікаво та смішно! Люди до чого вся ця писанина???? Толку? А піти до людини і сказати так і так слабо??? Герої!!! В ато вас всіх! Правда не всіх дурних війна побила!!!
11 Жовтня 2017, 01:43
Ну так справа в тому для чого тут ви всі розвели цю писанину, якщо могли так сама піти і сказати в очі все що думаєте, ну але ж сміливості вистачає лише писати анонімно. <br/>а якщо всі такі справедливі стали в одну мить, то не переймайтесь, ця справедливість торкнеться кожного, і кожного поставить на своє місце, і кожен буде виконувати свої обов'язки належним чином!!!
11 Жовтня 2017, 01:57
Мені взагалі пофіг,я знаю що воділау мусить від'їздити ще 2. тижні по закону і тоді ауфідерзейн!!
11 Жовтня 2017, 09:29
На жаль все що пише в'статті є правда,тому що я їхала з автостоянції і я все чула як водій вигнав Лєна з автобуса за білетом! Вона мовчки встала і пішла по білет,і ще одне скажу,ми раніше частенько їздили бо сторону Береська,і не одноразово чоловік брав білет в кассі то тоді водій оцей психолог починав скакати що ти чому ви гроші платите в автостанцію а не в автобус ! То як тепер розуміти??? Всім тепер їздити по білетах тай ще вислуховувати сморід. Тут дуже багато не потрібних коментарів,бо сама знаю який водій і які в нього друзі в першій'хаті на зупинці я про Демчуків!!!! І тут годі! в свою сторону чи як???
11 Жовтня 2017, 18:17
тебе не свєта звати а катя мовчалаб я думала ти розумніша
11 Жовтня 2017, 18:19
кажу те що є..... нічого нового..
11 Жовтня 2017, 18:31
попутного вітру берещукам . Бумеранг вертається туди звідки полетів .
11 Жовтня 2017, 18:33
всеж катя
14 Жовтня 2017, 14:09
Шофер нармальний
14 Жовтня 2017, 20:43
ага хамлюга конкретна...до людей кидається з школьніків здирає повну плату ..хотя з дітей шкільного віку половина за проїзд!!...придурок ще той....
14 Жовтня 2017, 21:51
У міжміському транспорті не має такого щоб возити дітей за півціни. а учнів в школу возить безплатно. не вигадуйте лишнього. вже добилися чого хотіли не буде їздити.
15 Жовтня 2017, 02:59
Як це немає,є скрізь тільки не в Береському автобусі,в нас Береський автобус то взагалі ні яких правил немає! Якщо добилися що не буде їздити це дуже добре! Респект тому хто поставив цей безлад на свої місця!!!!
15 Жовтня 2017, 17:24
ПОБАЧИМО ЧИ НОВИЙ БУДЕ ДОБРИЙ. БУДЕ ЇЗДИТИ ПО ПРАВИЛАХ. ПОІНТЕРИСУЙТЕСЯ ЯКИЙ ЙОГО МАРШРУТ ПО ЛУЦЬКУ. І В КАСІ БУДУТЬ БІЛЕТИ БРАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 Жовтня 2017, 22:49
Яка різниця?? аби не гавкав до людей так як цей що є!! а якщо буде такий самий його теж приберемо !! перевізників є багато!! а якщо їхати з автостанції то тільки по білетах!!
15 Жовтня 2017, 22:52
а ще дуже цікаво як будуть їздити дорогі вчителі !! я за приїджих говорю... о це буде прикол !!! просто не всі ще знають що людей чекає!!! точно не дурдом повірте!! а тому хто зняв маршрут велика шана, хто наважився піти дальше Рожища!!!!
17 Жовтня 2017, 01:09
в мене діти їздили за пів ціни, і в береському автобусі, хоча в турійських такого немає. не вигадуйте, якщо до водія нормально відноситься то і до вас буде таке ж ставлення
17 Жовтня 2017, 17:19
не нада тут говорити що в береському діти їздять за пів ціни !!! сама кожного вечора їжджу цим автобусом з роботи то він ще й тих дітей матюкає, а як заступаєшся то він ще й мене матюкав ,типу пплати сама за них!!
18 Жовтня 2017, 01:37
В Студині небуло такої конкуренції з перевезенням водій був чемний може люди хочуть халяву
18 Жовтня 2017, 17:01
Яка ти Свєта може прізвище написати скажи, що Катя Береська невістка і коли ти їздиш кожний день з роботи дуже цікаво, і як тоді цьому вірити все, що ти пишеш.
19 Жовтня 2017, 23:45
я теж їхала 28 серпня береським автобусом , була свідком цієї ситуації, і хочу звернути увагу на те, що водій не хотів перевозити циганку через те, що в село Залісці, яке вона їхала проїжджає маса автобусів і маршруток, а в села Кияж, Вічині і Береськ, тільки один береський автобус. Циганка зайшла в автобус коли місця вже майже не було, а люди які їхали в кінцеві зупинки не поміщалися - більшість їхала в Береськ, на престольний празник. При цьому не було жодних матів, була сварка. І поясніть будь-ласка як мали доїжджати їнші пасажири. І водій пояснив що люди до кінцевих зупинок не поміщаються.
22 Жовтня 2017, 20:57
Нашо та мова не. Буде він їздити і крапка!
23 Жовтня 2017, 00:01
а багато вас вже не їздить, а пішки ходять взаді за автобусом!!!
23 Жовтня 2017, 14:33
До перевізника! Обурена тим, що через &quot;освічених&quot; Дацюків не буде їздити Ваш рейс. (Не розумію, невже немає людей які можуть поставити їх на місце.)<br/>Ви надійний перевізник. Шкода що більше не будете їздити на наш рейс.
23 Жовтня 2017, 22:58
Слава Богу що те гівно їздити більше не буде<br/>Добре що є такі розумні люди які можуть добитися справедливості. А ви кусайте локті. Молодці добитися справедливості.. .дякуємо!!!!!!
24 Жовтня 2017, 16:11
Да... Добилося гівно справедливості... Тепер пустять нам автобус, який через раз буде їздити. І кожен раз коли не буде автобуса будуть дацюнів згадувати.
24 Жовтня 2017, 18:12
Заздріть мовчки !!!
24 Жовтня 2017, 18:21
ДАЦЮНИ ВИ ЗАВЖДИ В ЦЕНТРІ УВАГИ. ОДНИМ ВАМ ВСЕ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ ВАС ВСЕ СЕЛО СТРАЖДАЄ. СІМ'Я ВАМПІРІВ ХТО ВАША НАСТУПНА ЖЕРТВА?????САМІ НЕ В СИЛІ ЩОСЬ ЗРОБИТИ, ТО ЩЕ ЗАЛУЧИЛИ БИВШОГО ОПЕРА(НЕ ДАРМА ЙОГО ПОГНАЛИ З РОБОТИ ВСІ ЗНАЮТЬ ЧОМУ)ТЕПЕР ДОЇТЬ КОРОВИ В ПОЛЬЩІ!@!! НЕХАЙ ВАМ РОБОТУ БІЛЯ КОРОВ ЗАБРОНЮЮТЬ, БО ЛЮДИНА З ПОРУШЕНОЮ ПСИХІКОЮ НЕ МОЖЕ ПРАЦЮВАТИ ФЕЛЬШЕРОМ В СЕЛІ А ТАКОЖ ЗАУЧОМ В ШКОЛІ ЯКА ЗА СВОЇ ЗАСЛУГИ НЕ ДАРЕМНО ОТРИМАЛА МИСКУ НА ГОЛОВУ!!! ОТОЖ ЗАДУМАЙТЕСЯ НЕ ТАКІ ТО ВИ ВЖЕ ІДЕАЛИ...
24 Жовтня 2017, 21:21
О Боже люди .. я бачу вас жаба душить за їх сім'ю. То якщо душить то хай і задушить.!! Якби людина була з порушено психікою то не працювала в селі фельдшером а давно звільнили б. Так само й завуч. Так що зберіть свої соплі і кулак і свищіть десь в іншому місці. І видно хто з порушеною психікою. Наш колишній шофер-зек і алкоголік!!!!
24 Жовтня 2017, 21:24
І якщо маєте щось проти то в очі скажіть а не пишете тут. . Очко то прижжали
24 Жовтня 2017, 21:36
А цей Глєбушка хай далі йде доїти корови в тристень !!!! Такі всі красномоні тут анонімно писати,народ на цьому козлу світ не став ! Так що свої'обурення тримайте при собі якщо вам не подобається йдіть застрельтеся,мені геть пох якої думкки ви одне про друге !!
24 Жовтня 2017, 21:53
&lt;p&gt;А&amp;#39;цей водій хвальонний получив від береських хлопців,шлангів дали йому добрих,то чому ж за це ніхто не пише,та ще й водій 2- х людей завіз безкоштовно до Луцька,тай про що тут говорити,він сам добре получив тут самий народ його вже ! Якщо якійсь учілці це не подобається я за приєжджих говорю то хай пішки ходять хай тренуються бо по переду зима!!!&lt;/p&gt;
24 Жовтня 2017, 21:59
видно яка сім'я Дацюків інтелегентна і вихованна, хоча б свої &quot;великі справи і думки&quot; виражали чемно і без матів, тепер видно хто ще матами може обкрити чи водій чи так званні жертви<br/>а яка ж цікаво в вас влада? дивіться аби воно все вам поперек горла не стало.<br/>давно забули, як та сама Оленка, гроші в дітей в школі крала, а дацюк п'яний людей лікує, оце ви такий приклад ставите, дорога наша влада!???<br/>хоча б не позорились з оцими коментарями, адже складається враження, що весь оцей негатив пише одна людина, яка є дуже не вихованна, не культурна, і без використання лайливих слів не може висловити своєї думки.
24 Жовтня 2017, 22:03
Дуже цікаво читати про себе та свою сім'ю щось новеньке продовжуйте в тому ж дусі,дуже багато людей які знають за наше життя більше чим ми! Як цікаво,якщо нам плюють в спину значить чи попереду! Всім хто пише всю цю єрунду велике дякую,бо ми ї ж багато значить за себе не знаємо,значить будим знати,наступну роботу я проведу з цією статтею,попробую взнати хто ж такий розумун тут завівся ! Можна не переживати я взнаю це однозначно!!! Всім удачі !!
24 Жовтня 2017, 22:25
а сенс тобі щось тут дізнаватись, якщо більшу половину данних коментарів, написала ти і твоя родина<br/>скільки читаю це все , і скажи мені будь ласка для чого скільки разів було згаданно вчителів, які до вас приїжають? що вони тобі зробили?<br/>тільки прошу без лайки, хоча в тебе, мабуть, це не вийде
24 Жовтня 2017, 23:07
А хто сказав що все пишимо я і моя сім'я ? І за вчителів я нічого не писала! Так що не Будь така певна що все що тут пишеться то пишу або я або моя родина і т.д, немає чим занятися тільки от сижу і жду що б то написати! Тут всі пишуть і більше від сторони водія його защітніки,а я взагалі дуже рідко сюди заходжу , аби тільки почитати свіжі новини про свою родину бо ж тут люди більше нас знають все і про всіх !!!
24 Жовтня 2017, 23:15
Дуже цікаво,а ви Оленку за руку зловили як вона гроші крала так? Чи Дацюка з ровера знімали коли він такий п'яний людей лікує?? Вам це ж просто народ жаба давить!!! Дуже смішно!! Ще понаписуйте щось цікавенького бо дуже цікаво читати ці брєдні!
24 Жовтня 2017, 23:25
ДУРНИЙ НАРОД,ХОТЬ МАЮТЬ ДЕ ЛЮДЕЙ ОБІСРАТИ!! ТІ САМІ ДРУЗІ,САМІ ОБСИРАЮТЬ А В ШКОЛІ В ОЧІ СМІЮТЬСЯ СМІШНО АЖ ЖЕСТЬ! ТІЛЬКИ НАШІ ПРИЇЖДЖІ ВЧИТЕЛІ ОСЬ ТУТ СИДЯТЬ І ПИШУТЬ ВСЯКІ ГАДОСТІ ЗА ЛЮДЕЙ БО ВОНИ ЇМ БОКОМ СТАЛИ ! НАВІШО ЦЕ ВСЕ ПИСАТИ? Я НЕ ПОНІМАЮ ! З ДОРОСИНЬ Є УЧИТЕЛЬКА З ВЕЛИКОЇ БУКВИ ЯКА ТАКА Ж РОЗУМУШКА ЯК З ЗАЛІСЕЦЬ ! ДОГАДУЮСЯ ХТО ТАКІ ПОДРОБИЦІ ЗНАЄ ЗА СІМ'Ю ДАЦЮКІВ ХОТЬ НЕ ПАЛІТЬСЯ ІДІОТКИ!!! ЩО Ж ВИ ЦІЄЮ ПИСАНИНОЮ ДОКАЖИТЕ? КОМУ ВОНА ПОТРІБНА? ПОВІРТЕ ВСРАЦІ ВАС І ВАШІ ПОВІДОМЛЕННЯ МАЮТЬ ЛЮДИ! ТІЛЬКИ СМІЮТЬСЯ З ВОДІЯ ЯКИЙ ОТХВАТИВ ШЛАНГІВ ! І ТИШКОМ СІВ ЗА РУЛЬ І ПОВІЗ ЛЮДЕЙ,САМ ЇХАВ ТОГО ВЕЧОРА!!!
24 Жовтня 2017, 23:49
Оце вчителька... Я й не подумала б що ви так про колег можете писати...
25 Жовтня 2017, 00:29
Підтримую!!! ( до одних і тих же)
25 Жовтня 2017, 01:10
шановний редактор, в нашій країні здається свобода слова, так чому вже неодноразово мої коментарі були видаленні , невже шановна Олена Дацюк і її інтелегентна сім'я так боїться пради!? <br/>здається причин на видалення коментарів не було, адже я не так як мої попередники.<br/>я не використовувала нецензурної лексики, нікого не ображала, це були всі факти які є навіть зафіксованні в поліції,<br/>це я про крадіжки грошей в школі с.Береськ(читайте зверху)
25 Жовтня 2017, 01:19
ну і що? де справедливість, де ваша правда? де чисті наміри? ви вже по вуха в брехні? скажіть, чому одні можуть топити в багнюці людей, при цьому робити це не з кращої сторони, адже орфографія і лексика там зовсім не відповідні.<br/>а іншим не дають можливості висловити своєї думки, через те що редактор просто видаляє опублікованні коментарі?<br/>скажіть через що це?!<br/>може це хабарництво, і редактор просто підкуплений, якщо так себе поводить?!<br/>і тоді може взагалі це все наклеп?! <br/>може це зазіхання на гідність людини?!<br/>а всі розумні люди знають, що це карається законом(відповідно до Конституції України)
25 Жовтня 2017, 01:35
Шановні коментатори. Ваша переписка переходить вже всі рамки. Пані Олена, на відміну від вас НЕ багатьох!!! написала листа ВІДКРИТО, не від кого не ховаючись і озвучила те, що вважала проблемою. Натомість в коментарях ви вже давно відхилися від проблеми пасажир-водій. Почали публікувати казна-що. Це бридко читати! Якщо у вас виникають проблеми з вашими опонентами, будь ласка, вирішуйте їх поза сайтом. Так само ВІДКРИТО!!! Тепер про підкупленість редактора! Якщо ви так судите про людей, то страшно подумати, що ви писали тут. В нас є адреса, є телефони на сайті за якими ви можете звернутися, поспілкуємося, зрештою є відповідні інстанції, де можуть вирішити конфлікт стосовно наклепу на людей!
25 Жовтня 2017, 01:55
переписка перейшла всі рамки вже давно, чому ви взагалі не закрили коментарів, а по одиночно видаляєте їх, і до речі без причинно.<br/>чому ви не видаляєте коментарів через не цензурну лексику, адже це читають діти, <br/>чому ви не видаляєте ті коментарі в яких порушенно право гідності того самого водія і вчителів яких сюди задіяли, <br/>однак видаляєте коментарі, в яких затронули саму Олену, де справедливість?!<br/>в мене є збереженні всі знімки екранів, де з моїми опублікованими коментарями, однак через декілька хвилин вони пропадали?! чому так ?!<br/>свобода слова, де вона?!<br/>чи ви не дотримуєтесь закону?!<br/>все таки журналісти і ЗМІ мають перш за все знати закон, і діяти відповідно закону, чи не так?!<br/>як можна творити великі справи, при цьому нехтуючи думками багатьох людей, все таки наша країна - демократична держава, і владою є весь народ, а не декілька людей.<br/>тому дайте можливість всьому народові вирішувати і висловлюватись!!!
25 Жовтня 2017, 02:00
&lt;p&gt;Ви маєте схиблене уявлення про свободу слова! Якщо Ви зареєструєтеся на сайті, то ми Вас запевняємо - жоден Ваш коментар не буде видалений! Саме про це і йдеться в правилах користування сайтом.&lt;/p&gt;
25 Жовтня 2017, 02:02
то чому були видалені тільки вибіркові коментарі??? а чому не видаляли всі ті, які містять нецензурну лексику??? це означає, що редакція куплена і немає сенсу дзвонити в редакцію, і щось виясняти.
25 Жовтня 2017, 02:03
Редактор сайту та журналісти НЕ РЕДАГУЮТЬ і НЕ ВИДАЛЯЮТЬ коментарі! Вони пишу та ставлять новини! Це так, для роздумів про те, що від Вас був відкритий наклеп!
25 Жовтня 2017, 02:12
то куди ж безслідно зникли опубліковані коментарі???
25 Жовтня 2017, 02:13
по-перших коментарі були виданенні!!!<br/>є докази в якості скрінів, і наявний приклад коментар &quot;Істина...<br/>21:29 24.10.2017<br/>Підтримую!!! ( до одних і тих же)&quot; а де ж саме той коментар з назвою &quot;до одних і тих же&quot;, людина ще встигла прочитати його і відповісти, однак далі він був просто видалений, без пояснення.<br/><br/>а про свободу слова в мене цілком реальні уявлення, адже іншим ви надаєте повну можливість нею користуватись, навіть так по хамськи, хоча в статті було засудженно водія за хамське поводження, однак для чого було це все коли лайливими словами і по хамськи було розфарбованно дану історію в коментарях від людей,які вимагають справедливість.
25 Жовтня 2017, 02:18
до речі редакція не заперечила, що коментарі були видаленні і явно підтвердила,що стосувались вони авторки листа.<br/>значить все таки купленно і домовленно це все.<br/>і скажіть як цьому вірити?
25 Жовтня 2017, 02:20
Дивний ви народ, якщо думаєте, що цю переписку-маразм всі скопом в редакції читали))))) Це ж треба бути такою жовчю, щоб тут отаке виписувати. Пишуть називають прізвище, обпльовують, а пізніше ображаються, що їх коментарі видалили. А ви також вкажіть своє прізвище і нехай всі, хто вас знає також напише, чи тверезі ви ходите (бо хоч і коментарі без лайки пишете, але на здороводумаючу людину не схожі), чи нічого не крали, чи чесна ви людина. А так круто писати коли вас ніхто не знає. Скріни вони роблять, ви в лікарню сходіть вам там повинні допомогти!
25 Жовтня 2017, 02:23
Пані Олена....яка вона Пані?<br/>Хіба пані курять,п'ють і т.д.не буду висловлюватися!
25 Жовтня 2017, 02:26
таки да, ви хворі всі на голову
25 Жовтня 2017, 02:27
дивний народ ви, коли нецензурну лексику і образи, сприймаєте як належне.<br/>так треба було з себе розпочати з прізвищем і ім'ям, та і мабуть всім треба було так, я якщо ні то видаляти коментарі, а то якісь крапочки чи ще щось, обізвали вчителів, водія і т.д...<br/>чогось коли їх ображали прізвища і імені не вимагали?! чому ж так?!
25 Жовтня 2017, 02:58
у вас скріни, у них айпіадреси))) думаю розберетеся!!!!
26 Жовтня 2017, 02:29
Закрийте взагалі ці коментарі,тому що толку мало,люди почали спускати всіх собак одне на одне, тому що все так як би анонімно все! Типу ніхто ніколи нікого не вичеслить,і люди придумують будь що аби тільки зачіпити сім'ю Дацюків, тому пишуть щєо попало, тим більше водій навіть не доїжає свій термін,він людей висаджує посеред поля! Деяких вчителів возить під саму ХАТУ! Тому прошу закрити'всі коментарі щоб дальше не принижували людей!!! Всі добре знають нашого перевізника і тільки деякі( ізбранні) його захищають! Всі повідомлення більшість від однієї й тоїж самої особи!!! Тим більше деяка кількість людей згруповано пише всі гадості на рахунок сім'ї Дацюків ! Не думайте що ми не знаємо хто це все пише! Все ми добре знаємо!!!
26 Жовтня 2017, 20:40
ДОТ
26 Жовтня 2017, 20:53
ЕЙ ЛЬОЛІКИ ПЕРЕСТАНЬТЕ ПИСАТИ ВСЯКУ ЧУШ. КРАЩЕ ПОДИВІТЬСЯ НАЗАД,І ПОДУМАЙТЕ,ЩО ВИ В ЦЬОМУ ЖИТТІ ЗРОБИЛИ КОРИСНОГО НЕ ДЛЯ СЕБЕ А ДЛЯ ІНШИХ. ЗРЕШТОЮ ПОБІЙТЕСЬ БОГА ПИСАТИ ЦЮ НІСЕНІТНИЦЮ. КРАЩЕ НА ВИХІДНІ СХОДІТЬ ДО ЦЕРКВИ І ПОПРОСІТЬ ПРОЩЕННЯ ЗА ЦІ ВСІ ВАШІ ТВОРИ. СХАМЕНІТЬСЯ!!!
26 Жовтня 2017, 23:47
ВСЕ КУПЛЕНО!!!!
27 Жовтня 2017, 00:29
куплено!!! куплено!!!<br/>мій коментар знову видалили!!!!
27 Жовтня 2017, 00:33
І до слова<br/>23:03 24.10.2017<br/>Редактор сайту та журналісти НЕ РЕДАГУЮТЬ і НЕ ВИДАЛЯЮТЬ коментарі! Вони пишу та ставлять новини! Це так, для роздумів про те, що від Вас був відкритий наклеп!<br/>ЦЕ ВСЕ БРЕХНЯ!!!!!!
27 Жовтня 2017, 02:10
Давно пора закрити цю тему, бо ви від питання відійшли. Кожна людина особлива і з своїм характером. Водій- професія складна. За день стільки індивідів прийде, що й на кермо дивитись не хочеться. Я не захищаю водія, але і не на стороні тих, хто посприяв тому, що перевізник розірвав договір. Як буде ходити автобус і чи взагалі люди ходитимуть пішки? Навіщо вже чіпати тих вчителів? Краще, якщо вони пішки ходитимуть? Повірте, довго так ніхто не протримається і будуть школи без вчителів, а значить закриті. Дай Боже, щоб знайшовся той «самогубця», який буде їздити цим рейсом. Зупиніться трохи, а то ту гидоту вже читати не хочеться!
12 Березня 2018, 22:01
спалити к чорту автобус...і всі справи..часи зараз такі...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024