6 жовтня: гортаючи рожищенський календар

06 Жовтня 2017, 09:40
2623

Сьогодні День народження святкує волонтерка, массажист-реабилитолог Терцентру, член «Варти громади» Галина Чайка (на фото). 

Щиро вітаємо іменинницю зі святом. Нехай Вам, Галино, легко та комфортно працюється, Господь дарує сили на натхнення, міцне здоров’я та наснагу! Бажаємо  впевненості, завжди доброго настрою та професійного зростання. Нехай Небеса обдаровують Вас своєю благодаттю, надсилають добро, любов та кохання. Бажаємо оптимізму та радості від кожної миті! З роси та води!

День Ангела святкують: Іван, Інокентій, Іраїда, Петро.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Зачаття чесного славного пророка, Предтечi i Хрестителя Господнього Іоана; Преподобних жон Ксанфипи та Полiксенiї; Мучениці Іраїди, дiви; Мучеників Андрiя, Іоана i синiв Іоанових Петра та Антонiна; Словенської iкони Божої Матерi.

6 жовтня святкують: Всесвітній день посмішки.

Погода: Сьогодні очікується плюс 11–7 °C, обложний дощ, свіжий вітер. ​

Народний прогноз погоди: 6 жовтня вважається днем Зачаття Пророка, Предтечі й Хрестителя Господнього Іоанна та вшановується пам'ять святого Інокентія, митрополита Московського. Інколи цього дня буває тепло, але досить рідко. Прийдешню зиму визначали так: якщо тхори і куниці до запланованого часу змінюють літнє хутро на зимове, то зима буде ранньою.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024