Кременець: п'яний впав з ніг, а на ноги встали всі екстрені служби району

04 Жовтня 2017, 10:28
5857

У вівторок ввечері, 3 жовтня, на дорозі в Кременці Рожищенського району, поблизу місцевої заправки, ледве не сталася трагедія.

Водій, керуючи вантажним автомобілем «ЗІЛ», їхав в сторону Луцька. Дощова погода стала причиною обмеженої видимості на дорозі. Раптом ледве не під колеса його авто рухнув пішохід. Водій вантажівки встиг вивернути, але переймаючись, що зачепив людину кузовом, викликав швидку допомогу та поліцію.

Як повідомили правоохоронці з Рожищенського відділення поліції, медики оглянули ймовірного потерпілого, але не виявили ніяких тілесних ушкоджень. Лише констатували факт, що чоловік п’яний, як ціп.

На запитання журналістів Район.Рожище, чи має претензії до водія вантажівки, «потерпілий» не зміг зрозуміло відповісти. Від нього було сильно чути алкоголем та й сам він ледве тримався на ногах.

Прикро, що через таких горе-пішоходів часто-густо потрапляють в біду навіть найуважніші водії.




 

Коментарі
04 Жовтня 2017, 13:36
За таке з пішохода зтягнути штраф. Адже якби сталася біда водій би був виний і мало хто розбирався чи той сам під машину попав чи це була б неуважність. І сиділаб людина в тюрмі. Хіба мало таких випадків. А водій молодець Хай Бог його береже і на далі.
04 Жовтня 2017, 14:00
Підтримую за таких мудаків-пішоходів,трапляється х..,потрібно ввести штрафи не менші як на авто.
04 Жовтня 2017, 14:17
Відповідно до правил дорожнього руху учасниками дорожнього руху є всі хто знаходиться на проїжджій частині. Отже відповідальність повинні нести всі одинаково. Шановна поліція накажіть вибачте за слово ту "паскуду " за створення аварійної ситуації. Аналогічний випадок трапивсь декілька років назад в Рожищах на спуску з моста на круг вул. Промислової , вивалилось тєло перед самою автівкою ввечері та ще дощ і дорога примерзала, а на кругще чергувала по збору данини Луцьке ДАІ і уважно просто на це байдуже дивилось. Перевіривши у мене документи на стан алкоголю шукаючи до чоговцепитись на моє запитання чого вони на таке ніяк не ркагують відповіли "а що з нього візьмеш." Тому дуже прошу від усіх тих хто постійно в дорозі за кермом накажіть хоч одного такого по повній не штрафом , і висвітліть в пресі щоб знали всі про наслідки з прізвищами таких вибачте "виродків" за яких нормальні люди за грати попадають.
04 Жовтня 2017, 14:24
А що за один??
04 Жовтня 2017, 16:34
Хіба там мало ходить. та заправка як болячка. і ніхто її не контролює - серед ночі продають алкоголь
05 Жовтня 2017, 01:21
Закрити ту заправку давно потрібно! Продають спиртне посеред ночі, пальне погане, працівникі муда..і..
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024