«Мій улюблений вчитель»: як рожищенці вітали педагогів зі святом

01 Жовтня 2017, 21:10
19735

Вечір, 1 жовтня, добігає до кінця, як і свято освітян. Хочеться ще раз подякувати всім педагогам за тяжку й по-справжньому неоціненну працю! За ваші чисті відкриті душі, ваші великі люблячі серця, ваш ясний безмежний розум! 

Щодня ви збагачуєте наших дітей знаннями й моральністю. Поєднуючи високий професіоналізм з життєвою мудрістю та безмежною любов'ю до Людини, вчите їх жити. Пропускаючи через себе кожну їх проблему, висловлюючи розуміння та повагу, стаєте для них не просто вчителем, а справжнім другом і прикладом для наслідування. 

Вам ввіряємо майбутнє нашого підростаючого покоління, а разом з тим і майбутнє нашої держави!  Добра вам і щастя! Нехай міцним буде здоров'я, а терпіння і мудрість допомагають в щоденній праці! Нехай на роботі вас зустрічає дружній колектив і поважаючі, вдячні учні, а вдома – люблячі рідні та близькі. Зі святом, дорогі друзі!

Нещодавно ми просили наших читачів привітати своїх улюблених вчителів зі святом, передати їм слова шани та подяки та просто розказати цілому світу які вони - рожищенські педагоги. Отож, читайте, впізнавайте себе та просто знайте, що вас пам'ятають, шанують та люблять!

**************************

З днем вчителя, а також напередодні Дня художника хочу привітати безмежно талановиту та чарівну Оксану Шатунову - вчителя, керівника художньої студії Будинку дитячої творчості м. Рожище, найкращу мамусю та просто чудову людину. Бажаю Тобі натхнення та різнокольорових барв хорошого настрою щодня! Бажаю Тобі відкривати нові горизонти, підкорювати все нові й нові творчі вершини, впевнено іти до своїх мрій. Даруй й надалі своїм маленьких вихованцям – ту художню добру казку, яку ти твориш. Успіхів у всіх починаннях, творчої наснаги, сонячних та теплих днів у душі і домі, незважаючи на погоду та пори року. Залишайся такою ж чарівною і усміхненою якою ти є.

Товариш Олександр

 **************************

Ясенівська ЗОШ. Незбрицький Сергій Анатолійович - креативний і талановитий викладач. Вчитель історії, музикант та виконавець, справжній патріот своєї країни! Приклад для всіх учнів школи! Щиро дякую за знання, за те, що навчили любити країну! 

Микола Габдулхаков

************************** 

Вітаємо нашого хорошого друга Сергія Янішевсього з Днем вчителя! Ти недавно лише став на педагогічний шлях, а скільки уже зробив позитивного, можна сказати революційного в нововеденнях навчального процесу! Безумовно, Твоїм вихованцям не має коли нудьгувати, коли ти стільки створюєш цікавого, навчального та розважального. Нехай Твої починання у всіх сферах діяльності будуть вдалими, будь це навчальний процес, творчість та особисте. Продовжуй творити, навчати, навчатись та вдосконалюватись. Продовжуй історично та творчо «Чегеварити», як ти це робиш. Успіхів! І як співається в одній пісні одного футбольного клубу «you'll newer walk alone» - Ти ніколи не будеш йти один.

Твої друзі

************************** 

Для мене вчитель — це вимогливий, мудрий і справедливий наставник. Спасибі моїм учителям, що були саме такими! Щиро хочу привітати зі святом учительський колектив школи села Любче, школи №1 м. Рожище та Рожищенської музичної школи! Бажаю вам, дорогі вчителі, натхнення, терпіння та вдячних учнів! 

Юлія Нікітюк

************************** 

У цей світлий, прекрасний день хочу привітати з професійним святом тих, хто став для мене рідними і близькими людьми, вчителів Топільненської школи. Спасибі Вам за Вашу доброту, терпіння, турботу, розуміння. Щиро бажаю вам здоров’я, радості, благополуччя, хороших і вдячних учнів, добра, теплоти і удачі. Нехай Ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується. Бажаю, щоб яскрава Зірка Вашої геніальної особистості продовжувала зігрівати серця дітей благодатним теплом мудрості і любові.

Учителю наш! На життєвій дорозі

Хай щастя завжди супроводжує Вас,

Хай радість чекає уже на порозі,

Хай всі починання у добрий лиш час.

В день вчителя ми вам вклоняємось низько,

І щире спасибі ми кажемо вам,

Душею ви з нами, ви поряд, ви близько,

Знання ви і серце даруєте нам!

Анна Манюхіна

************************** 

У цей прекрасний осінній день я хочу привітати дорогих для мене людей - своїх сестричок - Іщук Віту Володимирівну та Лавренюк Анну Володимирівну. Вчитель – це не професія, а дар. Не кожному дано навчити жити, згладжувати гострі кути буття і знаходити шляхи вирішення найскладніших питань. Я Вам щиро бажаю професійного процвітання, найвищої досконалості, найвищої оцінки і пікової подяки за цей душевний внесок...

Здоров'я, Любові, Щастя і Вірності, Успіхів і Радості, Сміху, Веселощів і Гордості... Адже хто, як не Вчитель закладає основи людяності, думки і майбутньої особистості в маленьких і дорослих діточках.

Марія Степанюк

************************** 

Користуючись нагодою, хочу привітати свою першу вчительку, яка у 1981 року привела нас у перший клас у школу №1 м. Рожище, ми стали її першими учнями. Це Валентина Володимирівна Носаль, яка проживала у с. Копачівка. На даний час живе не в Україні, але я знаю, що приїздить до рідних. Ця мила, добра, турботлива, щира і любляча людина подарувала нам стільки терпіння, любові, уваги, що до сьогодні воно живе у душі кожного. І так хочеться назад, туди, де перша вчителька веде маленьких діточок у клас у наш 1-В. Я пригадую часто той час, коли ви привели в перший клас, невгамовних і милих дітей, а у них стільки всіляких ідей. Ми вас втомлювали, ви терпіли і ніколи нас не сварили. Ми любили вас, наче маму, залюбки прокидалися рано. Пролетіли так швидко роки. Ми самі уже стали батьки. Та вас згадуємо, наша рідна Валентина Володимирівна.

Ірина Юрчук


************************** 

Від усіх однокласників вітаю зі святом нашу першу вчительку - Ніну Кузьмівну Богуцьку з Рожищенської ЗОШ №2. Дякуємо Вам за нашу першу букву, за перші числа, за тепло та ласку, за те, що любили нас навіть тоді, коли ми бешкетували. Бажаємо Вам слухняних і допитливих учнів, поваги, терпіння і душевного тепла, з яким Ви щодня йдете на роботу! 

Артур 

Шановна Богуцька Ніна Кузьмівна! Від щирого серця і душі прийміть наші вітання з нагоди Дня вчителя! Ви наша перша вчителька, котра робить одну з найвизначніших справ в історії, на Вашій справі грунтуються царства і нею живуть цілі покоління, так говорив К. Д. Ушинський. Ступивши сьогодні на поріг першого класу, ми батьки, впевнені, що наші діти у найкращих руках вчителя. Бажаємо Вам міцного здоров'я, добробуту, душевної радості, та усіляких життєвих гараздів!

З повагою, батьки 1-А класу


 

*******************

З Днем вчителя щиро вітаю Барановську Оксану Євгенівну, викладача по класу фортепіано музичної школи м. Рожище. Бажаю Вам лише мажорного настрою, сім нот, як талісманів віри, надії, любові, здоров'я, добробуту, злагоди та удачі. Нехай гармонія буде з вами усе життя.

З повагою Марійка

******************** 


Сьогодні свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Як би не вирували політичні пристрасті в країні, куди б не закинула нас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Першої Вчительки. Перша Вчителька наших дітей - Ірина Анатоліївна Галюк. Низько вклоняємося цій Людині з великої літери та бажаємо всіх благ та Божого благословіння!

Дай Вам, Боже, днів щасливих,
Дай добра, здоров'я, сили.
Дай любові, згоди, втіхи
Змоги дай - життю радіти
І ділитись словом щирим,
Теплим, радісним, правдивим.
А сьогодні на це свято
Щастя зичим Вам багато.
Хай Вас Бог благословляє
Многих літ Вам побажає.

Батьки та учні 2-А класу


 

*************************

З Днем вчителя вітаю свою першу вчительку Оршулік Катерину Миколаївну! Дякую за щоденну працю та безмежну любов, що сіяли у кожному нашому серці! Я пам'ятаю кожне Ваше слово: дивлюсь, заходите Ви в клас. І дзвонить ранком дзвоник малиново. І вчителька стрічає знову нас. БАЖАЮ ВАМ міцного здоров'я, добробуту, любові та усіляких життєвих гараздів!

З повагою Марійка




************************************

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня №2 м. Рожище прививав любов до спорту, вчитель фізкультури Сятковський Богдан Миколайович, людина щирого та доброго серця, педагог з великої літери, котрого уже 6 років, як, на жаль, немає з нами. З теплом, великою любов'ю та вдячністю згадую шкільні роки. Його уроки завжди були наповнені загартованістю та своєрідною віддачею себе предмету. Нехай буде йому Царство Небесне та світла пам'ять!

Вдячна за все учениця та онука Марійка.



************************************

Від щирого серця вітаю Медвідь Ольгу Петрівну та весь колектив вчителів школи №2 м. Рожище із святом!

Я Вас з Днем вчителя вітаю,

Легкої праці вам бажаю.

Щоб гарний настрій був у вас

Навіть у дуже скрутний час.

Щоб все в житті було гладенько,

і йшло щоб все завжди рівненько.

Щоб всі вас учні поважали, приємні спогади лишали.

З повагою Іринка




 

********************************

Шановна Літвінюк Наталія Анатоліївна! В цей гарний жовтневий день вітаємо Вас з Днем вчителя! Учитель - це не професія, вчитель - це ціле життя, і воно віддане школі і учням. Сьогодні Ваше свято, і ми бажаємо Вам сили і міцного здоров'я, терпіння, і бадьорості духу. Спасибі Вам за те, що сієте в душах наших дітей мудрість, доброту і навчаєте їх розуміти світ! Нехай повернеться Вам сторицею Ваша праця, яку Ви віддаєте нашим дітям!

Батьки 2-Б класу Рожищенського НВК №4


 

Ще кілька вітань колишні учні написали в коментарях.

Цікаво, що серед подарунків дедалі популярнішими стають абонементи на придбання та хімчистку меблів (сайт), враження та набори косметики.

Коментарі
02 Жовтня 2017, 01:23
<p>Вітаю Яручик Софію Лаврентіївну школа 4</p>
02 Жовтня 2017, 01:48
Найщиріші вітання Гузар Лідії Миколаївні!!!!! Вчителька від Бога!!!! Здоров'я Вам і натхнення!!!! Дякуємо Вам!!!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024